skip to content
Vota pel teu onze històric i el millor gol del Villarreal!
Vota pel teu onze històric i el millor gol del Villarreal!

El Villarreal CF donarà a conéixer els resultats definitius en la prèvia de El Partido de las Leyendas (25 de març, 17.30h) en l’Estadio de la Cerámica

El Villarreal CF ha habilitat la votació de l’onze històric i el millor gol de la història del club en l’elit. Els aficionats poden accedir i seleccionar les seues opcions predilectes de manera senzilla a través de la pàgina web del club.

Amb motiu del #CentenariGroguet i l’especial ‘Partido de las Leyendas’ que se celebrarà el dissabte 25 de març, a partir de les 17.30 hores, en l’Estadi de la Ceràmica, el Villarreal CF ha impulsat aquesta bonica activació per a reconéixer als majors mites de la història del Submarí Groc.

En l’elecció de l’XI històric, el Villarreal CF ha seleccionat un total de 72 futbolistes de les diferents posicions perquè l’afició puga confeccionar la seua onze sota el dibuix tàctic d’un 4-4-2, la formació més especial del club.

En la votació del millor gol, el club ha triat 21 tants espectaculars d’alguns dels jugadors més emblemàtics que han vestit la samarreta del Villarreal CF. Els seguidors poden triar els seus tres favorits, valorant-los amb 3, 2 i 1 punt, sent 3 la màxima puntuació.

El Villarreal CF donarà a conéixer els guanyadors de totes dues votacions durant la prèvia de ‘El Partit de les Llegendes’ el dissabte 25 de març, a partir de les 17.30 hores. Sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica, el club reconeixerà la seua trajectòria i rendirà un bonic homenatge als jugadors més emblemàtics de la història de l’entitat.

El termini de votacions es mantindrà actiu fins al dimecres 22 de març, a les 14.00 hores.

VOTACIÓ ONCE HISTÒRIC DEL VILLARREAL CF

VOTACIÓ MILLOR GOL

Compartir.