Vota al teu grup favorit de Groc Talent!
Vota al teu grup favorit de Groc Talent!

El Villarreal CF ha donat a conéixer les deu bandes participants de la tercera edició d’aquest especial concurs musical

El Villarreal CF ha seleccionat a les 10 bandes participants en la tercera edició de Groc Talent, el concurs musical del Villarreal CF en col·laboració amb el SanSan Festival, i ha obert aquest dilluns el període de votacions, que s’estendrà fins al dimarts 28 de febrer.

En la present edició, les bandes provincials participants són les següents: Ortopedia Técnica, Generación Z, Sexy Sugar, Black London, La Aldea Rock, Entre Cuatro, Anora Kito, Rebelodic, SAL4 y Pasqual Riera.

La votació oberta fins al 28 de febrer

A través de la web oficial del Villarreal CF, l’afició podrà puntuar als seus tres grups o artistes favorits, assignant-los una puntuació d’una, dues i tres estreles (sent tres la màxima puntuació). Les tres bandes més votades pel públic actuaran en directe en la gran final, que se celebrarà en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica el segon cap de setmana del mes de març, corresponent a la jornada 25 de LaLiga Santander (data exacta encara per confirmar).

El guanyador d’aqueixa gran final, que serà decidit per un jurat professional, tindrà l’oportunitat de formar part del cartell i actuar en la pròxima edició del SanSan Festival de Benicàssim (6, 7 i 8 d’abril).

Compartir.