skip to content
“Volem estar entre els cinc primers”
“Volem estar entre els cinc primers”

ACF FOTOGRAFIA

Pablo Herrera comença la temporada amb l’objectiu de pujar posicions en el rànquing i tornar a estar en el Top 5

El grauer, patrocinat pel Villarreal CF, inicia aquesta setmana la temporada de voley platja. Pablo Herrera, al costat del seu company Adrián Gavira, ocupa la vuitena posició del rànquing mundial i enguany confia a tornar a estar entre les millors parelles del món. Per a poder aconseguir-ho, la primera prova és l’Open de Fuzhou (Xina) que s’ha iniciat avui dimarts i en el qual el castellonenc debutarà en els pròxims dies. Encara que fa una setmana el grauer es va lesionar la seua mà dreta, açò no li impedirà debutar a Xina per a anar agafant sensacions de cara a la cita més important dels pròxims mesos, el Campionat d’Europa. 

Comencen en els pròxims dies en l’Open de Fuzhou, a Xina, just una setmana després que s’haja lesionat en el dit gros de la mà, com es troba?

– Tinc una fractura que no em va a impedir jugar i no em molesta, però sí que és cert que vaig amb certa por. La competició comença i no podem parar ara. A veure si en tres o quatre setmanes està guarit del tot.

Per diferents motiu d’organització, l’inici que els espera és dels més intensos que es recorden en les últimes temporades, no és així?

– Sí, ara participem en l’Open de Fuzhou i del 29 d’abril al 3 de maig estarem en el Gran eslam de Xangai. Després juguem el Masters de Baden (Àustria) a la fi de maig i just després la final de l’Europeu a Roma, on defensem títol (del 3 al 8 de juny).

Habitualment l’Europeu arribava a l’agost, per què és tan aviat enguany?

– Per tema d’organitzadors és ara i, per tant, és el nostre primer objectiu. Anem a aprofitar les dues primeres proves del World Tour per a agafar bones sensacions i confiança de cara a aqueixa final.

El Campionat d’Europa és el primer objectiu i després, a quin més aspiren aquesta temporada?

– A nivell del World Tour volem millorar la vuitena posició del rànquing de l’any passat o almenys igualar-la, però ens agradaria estar de nou entre els cinc primers.

Sens dubte, si aconsegueixen fer un bon paper en les dues primeres proves del World Tour arribaran a l’Europeu amb la moral pels núvols.

– Sí, aqueixa és la idea. En l’Europeu defensem títol i açò és una pressió afegida, per açò tenir bones sensacions ara ens permetrà arribar al cent per cent i llevar-nos pressió.

Amb quines sensacions arriben a l’inici de temporada?

– Estem amb bones sensacions. Hem passat les tres últimes setmanes entrenant a Tenerife amb les parelles russes, holandeses i alemanyes, i açò ens ha permès entrenar més a fons i polir alguns detalls del joc.

Quin nivell esperen enguany durant la temporada?

– No hi ha molts canvis en les parelles que anem a competir. Les de Brasil, Estats Units i Alemanya sempre són fortes. A Tenerife en les últimes setmanes ens hem adonat que ningú està al cent per cent en aquesta arrencada de la temporada. Mancada força en el servei, rodatge… I açò és el que volem acabar de polir ara a Xina.

Compartir.