skip to content
“Volem donar llum a la història del club”
“Volem donar llum a la història del club”
||||||

El president de l’entitat groga ha presentat l’Arxiu Històric en el Teatre Tagoba de Vila-real

L’Arxiu Històric ja és una realitat! Fernando Roig, president del Villarreal CF, ha liderat l’acte de presentació, celebrat en el Gran Casino i Teatre Tagoba de Vila-real, de l’Arxiu Històric, un projecte l’objectiu del qual és reunir tot tipus de material relacionat amb el club que permeta reconstruir i tornar a gaudir de diferents passatges de la història del Submarí.

“Hem volgut fer el pas definitiu per a intentar recuperar i reconstruir la història del Villarreal i per això hem decidit crear l’arxiu històric del club. Per a continuar creixent com a club és important recordar sempre d’on venim i qui som”, ha afirmat el president sobre quins són les raons que han portat al club a impulsar aquest projecte.

Així mateix, sobre el projecte, explica: “Amb l’arxiu pretenem donar llum a la història del club —que és la història de la ciutat també— i que puga estar a la disposició de la gent i els aficionats”.

El president del Villarreal s’ha recordat dels aficionats del club i ha insistit que el seu suport és fonamental perquè el projecte cresca i arribe a bon port: “Volem demanar a tots els aficionats que puguen tindre qualsevol material històric del club que el compartisquen amb nosaltres, perquè així realment l’estaran compartint amb tota la gent del Villarreal. Fotos, vídeos, samarretes, botes, banderoles, alguna entrada… tot pot ser rellevant per a poder nodrir l’arxiu”.

Cal destacar que l’arxiu estarà situat en una de les plantes del Fons Nord del nou Estadi de la Ceràmica, tindrà una estructura pròpia, estarà obert al públic i serà present en el museu que inclourà el nou estadi groguet. “L’Arxiu Històric del club servirà també com a font d’alimentació per al museu en el qual està treballant el Villarreal i volem que siga una referència del futbol de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”.

Finalment, el president Fernando Roig ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament de Vila-real, a la Universitat Jaume I i al grup d’aficionats del club que, junt al Villarreal CF, han impulsat aquest projecte.

Pots col·laborar en la construcció de l’Arxiu Històric emplenant el formulari al qual accediràs punxant ací, contactant amb el club a través del número de telèfon (964 500 250) o acudint presencialment a la Tenda del Centre situada en la Plaça Major de Vila-real (dimarts i dimecres de 10.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores).

Compartir.