skip to content
“Volem donar la nostra millor versió per respecte a nosaltres, a l’afició i a la competició”
“Volem donar la nostra millor versió per respecte a nosaltres, a l’afició i a la competició”

Marcelino ha animat a la gent a acudir a l’estadi per a estar amb l’equip en esta gran cita

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i al costat d’Eric Bailly a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza en la prèvia del partit de tornada dels huitens de final de la UEFA Europa League davant l’Olymique de Marsella (dijous, 18,45h, Estadio de la Cerámica).

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic groguet:

Sobre el partit de demà

“Jugarem un partit contra un gran equip que ens va superar clarament en l’anada on nosaltres vam estar allunyats del nostre millor rendiment. Volem guanyar, volem demostrar que la diferència entre un equip i un altre no és tan gran. Ens agradaria que el camp estiguera ple, que la gent estiguera amb nosaltres. Tant de bo demà siguem capaços de guanyar el partit i amb el pas dels minuts veurem les oportunitats que es van generant”.

Prioritat per LALIGA?

“Des que hem arribat ací prioritzem com més important l’immediat. Per respecte a nosaltres mateixos, el partit de Valencia queda molt lluny. Demà intentarem jugar el millor partit possible per a guanyar-lo, intentar recuperar les millors sensacions i per respecte a nosaltres mateixos, a l’afició i a la pròpia competició”.

L’eficàcia cara a porta, clau en l’eliminatòria

“Hem de jugar un partit al nostre màxim nivell. Davant tenim un gran equip com vam veure en l’anada. És evident que per a guanyar a l’OM hem de rendir al nostre millor nivell, sinó és impossible que guanyem. Vam estar molt per davall dijous passat i el rival ens va superar, però crec que tenim capacitat per a igualar el partit, per a intentar en el nostre estadi i amb la nostra gent de superar al rival. També serà una qüestió d’encert. A Marsella el rival va ser superior a nosaltres però també va tindre una capacitat d’encert brutal. Si tinguérem la mateixa capacitat nosaltres podríem acostar-nos, però el primer és recuperar el nostre orgull demà i jugar al nostre màxim nivell durant els 90 minuts”.

L’afició, clau en el partit de demà

“Espere i desitge que tota la nostra afició siga present i òmpliga el camp. El club, l’afició i esta competició esta bonica, podria ser el nostre últim partit, lluitarem pel que no siga, esta competició li va donar el seu major èxit a nivell de títols i tot això unit ha de fer que l’afició vaja. No crec que vinga l’afició del Marsella siga un impediment per a anar al camp. Hi haurà les mesures de seguretat necessàries i a partir d’ací gaudir del futbol que és un bonic espectacle.”

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet en el següent vídeo:

Compartir.