Placeholder canvas
“Volem competir al nivell que exigeix la categoria”
“Volem competir al nivell que exigeix la categoria”
||||

El Villarreal B s’enfrontarà al Málaga CF aquest dissabte a les 18.30h en La Rosaleda

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Málaga CF, corresponent a la jornada 7 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest dissabte, 24 de setembre, a les 18.30 hores en La Rosaleda. El tècnic de Jaén va analitzar el partit i va parlar de dos noms propis: Gianni i Collado. Aquestes són les declaracions del preparador groguet:

Sobre el rival

“La plantilla del Málaga CF està feta i confeccionada per a estar més amunt, però a vegades el futbol no és el just que deuria a nivell de resultats. La Rosaleda és un camp molt bonic en el qual es jugarà un partit sensacional davant una afició i un equip històric”.

Creixement

“En la jornada 6, estar a dalt o a baix és significatiu fins a un cert punt. L’única cosa que volem és veure reflectit el treball que estem fent des que rebem el 4-1 en el Ciutat de València. Volem competir al nivell que exigeix la categoria i veure que els xics han entés el que necessitem”.

Ambició

“Sempre espere el millor del meu equip, treballem per a això, hem fet una pretemporada molt dura, però soc conscient que la categoria és complicada i estem satisfets pels 10 punts. Més enllà d’això, estem contents pel creixement que veiem que pot tindre l’equip. Ni perdre 4-1 ni guanyar 3-0 ens fa apartar-nos del nostre camí que és el creixement col·lectiu i individual. Crec que ha sigut una recepta important en aquests anys i, per tant, estem mà a l’obra en aqueix sentit”.

Confiança en Gianni

“L’any passat Gianni ja va jugar a un nivell important. Ell sap el seu rol, però és més que un porter de la plantilla, és un xic que exerceix de capità sense ser-ho, ajuda als porters joves, ajuda a l’equip i al cos tècnic, és un professional íntegre i un deu de persona. La nostra confiança en ell és cega”.

Collado, MVP de la jornada 6

“Ha jugat tots els partits de titular i jo tenia molta fe en ell. La meua valoració és molt positiva. Ha tingut mala sort amb les lesions i això ha desaccelerat un procés que anava molt bé. Les lesions li han fet molt de mal a nivell emocional. Cada dia és més fort en aquest aspecte i és una de les coses importants per a arribar al futbol professional. Ha començat la temporada molt fort, sense lesions i amb continuïtat. El millor d’ell no és el que ha donat, sinó el que entenem que ens pot donar. Si continua treballant igual serà una gran notícia per a nosaltres”.

Compartir.