Placeholder canvas
Villarreal Virginia Academy, l’inici de tot
Villarreal Virginia Academy, l’inici de tot

L’acadèmia amb seu en Fairfax va ser la primera de les 25 que existeixen actualment

A la ciutat de Fairfax, Virginia, va començar tot. Allí va nàixer la Villarreal Virginia Academy, inaugurada en 2017. Una acadèmia que ha crescut de manera exponencial i que, ara, compta ja amb quasi 400 joves talents, que gaudeixen i aprenen de la mà del club groc.

Com ocorre amb totes les acadèmies internacionals del Villarreal, VIVA -com es coneix a l’acadèmia- rep suport regular dels entrenadors grocs a Espanya, així com l’oportunitat de visitar el nostre país per a viure una experiència esportiva única.

Bo Amato, director executiu de VIVA, explica la diferència entre el Villarreal i altres clubs amb acadèmies internacionals: “He estat treballant com a entrenador als Estats Units durant molts anys. A molts xiquets els apassiona practicar aquest esport i el camí em va semblar molt difícil. Vaig conéixer i vaig parlar amb diversos equips professionals d’Europa al llarg dels anys i vaig tindre el plaer d’entaular relacions amb el Villarreal. Va eixir la idea de tindre entrenadors ací i formar als nostres tècnics i estar molt involucrats, alguna cosa que va molt més allà del que fan altres clubs, que crec que són sol acords de samarretes”.

En la mateixa línia, Carlos Aranda, director tècnic de VIVA, se sent molt connectat amb el Villarreal d’Espanya: “No sols vestim la samarreta del Villarreal. Realment som una acadèmia del Villarreal a Virgínia”, i agrega: “LALIGA i els clubs espanyols són molt populars ací. Ha sigut fantàstic per a la comunitat permetre a jugadors i famílies anar a Espanya i entrenar amb professionals”.

El club espera crear un camí perquè els joves milloren les seues habilitats, ja siga a Espanya o els Estats Units. “El nostre somni és que els nostres jugadors formen part del primer equip en algun moment”, declara Aranda, qui afig: “L’objectiu per al club és crear un ambient on els xiquets puguen desenvolupar-se personalment i com a jugadors i, amb treball i temps, arriben a jugar el millor que puguen”.

En l’actualitat, el Villarreal compta amb 25 acadèmies a tot el món, nou de les quals estan als Estats Units.

Per a més informació, visita la secció Acadèmies Internacionals de la nostra web:

Compartir.