Villarreal Academy arriba a Indiana
Villarreal Academy arriba a Indiana
||||

Els grocs obrin una nova acadèmia internacional als Estats Units

La Villarreal Indiana Academy és una realitat. El club groc ha obert una nova acadèmia internacional als Estats Units. Dirigida a joves d’entre 14 a 18 anys, ofereix una oportunitat única per als prometedors talents de la zona, que rebran formació futbolística sota la metodologia de la Cantera Grogueta, a més de combinar-la amb el pla educatiu que també ofereix l’acadèmia.

Els estudiants assistiran a classes en l’acadèmia abans de completar les sessions d’entrenament. Així mateix, Villarreal Indiana Academy s’ha associat amb la portera de la Selecció Canadenca Femenina Erin McLeod i la Dra. Rachel Lindvall, els qui ajudaran a integrar el seu pla d’estudis en el seu dia a dia.

El naixement de la Villarreal Indiana Academy es tracta d’una ampliació del projecte Villarreal Academy. El projecte d’acadèmies internacionals del club ja compta amb diverses acadèmies a tot el món. Als Estats Units, es troben en estats com Virgínia, Nebraska, Nova York, Carolina del Nord, Texas, Nevada i ara Indiana.

“No estem elevant el futbol sol una mica, ho estem elevant deu nivells”, va dir el director de l’acadèmia Ethan Hunt. A més, va agregar: “La Villarreal Indiana Academy proporcionarà oportunitats mai vistes en moltes parts dels Estats Units, però especialment a la regió. Els estudiants-atletes tindran l’oportunitat de viatjar per la regió, el país i el món. També tindran l’oportunitat d’obtindre un diploma d’escola secundària mentre aconsegueixen el seu somni com a jugador de futbol”.

Per a obtindre més informació sobre Villarreal Indiana Academy, pots visitar la seua WEB OFICIAL 

Compartir.