Vine al cinema amb el Club Groguet!
Vine al cinema amb el Club Groguet!

VILLARREAL CF

Si eres abonat menor de 14 anys o soci del Club Groguet podràs veure el diumenge 3 una sessió especial en els Cinemes Sucre per només 3 euros

Els aficionats més joves del Submarí podran disfrutar el proper diumenge 3 de maig d’una experiència única gràcies al Villarreal. El club, en col·laboració amb els Cinemes Sucre de la localitat, portarà als més xicotets a gaudir de la pel·lícula ‘La Oveja Shaun’ en una sessió especial a les 11.00 hores del matí. L’activitat tindrà un cost especial de tan sols 3 euros i podrà ser gaudida per tots els abonats del club menors de 14 anys i socis del Club Groguet així com pels seus acompanyants. A més, els joves comptaran amb la presència de ‘Groguet’, amb qui es podran fer fotos.

El termini d’inscripció estarà obert fins a l’1 de maig

Tots els abonats nascuts després del 2003 podran apuntar-se al costat de tres acompanyants. Per això, cal enviar un correu electrònic amb el nom complet, la data de naixement i el nombre d’abonat o de soci del Club Groguet a l’adreça groguet@villarrealcf.es. El termini d’inscripció romandrà obert fins al pròxim 1 de maig a les 14.00 hores.

No perdes aquesta oportunitat única!

Compartir.