Vine a animar al Villarreal B a La Ceràmica!
Vine a animar al Villarreal B a La Ceràmica!

El filial debutarà en el feu groguet aquest dissabte a les 16.15h davant el Real Zaragoza

A partir d’ara, el Villarreal B disputarà els seus partits com a local en l’Estadi de la Ceràmica, després d’haver jugat la primera part de la temporada en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. La primera trobada en la seua nova llar tindrà lloc aquest dissabte 14 de gener a les 16.15 hores davant el Real Zaragoza, corresponent a la jornada 23 de LaLiga SmartBank. Cal destacar que l’abonament de temporada inclou també els partits del Villarreal B, però la ubicació no es correspondrà amb la del primer equip.

Aquest és el pla d’accés:

Els que tinguen el seu abonament de temporada en Fons Nord/Sud, Tribuna Preferent i Tribuna lateral se situaran en primer lloc en Tribuna Preferent (Portes 27 i 33) i, posteriorment, en Fons Sud. Hauran d’ensenyar la seua passada en l’accés, on se’ls entregarà una entrada física amb el seient corresponent en aquesta graderia.

Aquests abonats, a més de la seua entrada corresponent, podran recollir fins a 5 entrades d’invitació en la mateixa zona que hauran de ser repartides exclusivament entre aficionats locals.

Els abonats de Llotja, Súper Tribuna, Casals Grocs/Blaus i Tribuna Central i aquells que hagen adquirit la seua passada de seient fix en el Mini Estadi per a la primera part de la temporada, tindran accés a la Llotja VIP en l’Estadi de la Ceràmica en els partits del filial.

Les portes de l’Estadi de la Ceràmica obriran 90 minuts abans de l’inici del partit.

Hi haurà venda d’entrades a 15 euros a la Tenda oficial de l’Estadi des de 90 minuts abans de l’inici del partit.

Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguen el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.

Acudeix a animar al Villarreal B a l’Estadi de la Ceràmica! Endavant, afició!

Compartir.