skip to content
Uneix-te al Curs de Tecnificació 22-23!
Uneix-te al Curs de Tecnificació 22-23!
||||

El programa, que començarà a mitjan setembre, ja té les inscripcions obertes

El Villarreal, en col·laboració amb Endeka Sports, ha iniciat el termini d’inscripcions per al Curs de Tecnificació 22-23. L’objectiu d’aquest projecte és continuar formant als joves de qualsevol club que vulguen millorar les seues habilitats futbolístiques sota la direcció i supervisió dels entrenadors de la Cantera Grogueta.

El programa de desenvolupament esportiu, dirigit als jugadors des de categoria prebenjamí a juvenil, tindrà lloc els diumenges de 16.00 a 20.00 hores en les instal·lacions esportives de primer nivell de la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica. A més, en el present any, el curs compta amb un enfocament multidisciplinari on es potencien aspectes formatius del joc, es treballa en el desenvolupament motriu i es persegueix la millora dels gestos tècnics alhora que s’incideix en l’aprenentatge tàctic i en la realització de tasques i moviments segons la demarcació del futbolista.

El preu final del producte són 600€ dividit en quotes (més 45€ de matrícula excepte si has cursat la passada tecnificació 21-22) i inclou un equipament complet del Villarreal CF (samarreta i pantalons) i un quadern de seguiment i evolució realitzat pels professionals del conjunt groc. A tot això se suma la cobertura mèdica (mutualitat privada), hidratació i fruita en cada entrenament, així com un diploma de participació personalitzat pel club i la possibilitat de ser seleccionat per a competir en els millors tornejos nacionals amb segell Villarreal CF.

Finalment, cal destacar que la disciplina groga ofereix la possibilitat de dur a terme tecnificació exclusiva per als porters.

El Curs de Tecnificació del Villarreal CF presenta el següent format:

  • 10 sessions entre els mesos de setembre a desembre.
  • Duració de 4 hores per cada sessió (40 hores totals).
  • 2/3 sessions al mes.

Per a més informació sobre el curs i la inscripció, pots consultar la pàgina web de Villarreal CF Campus y Torneos. 

Compartir.