skip to content
Una marató d’or
Una marató d’or

MARATÓN VALENCIA TRINIDAD ALFONSO

El Villarreal CF va col·laborar en una jornada que va comptar amb més de 30.000 corredors

Or pur. La Marató València Trinidad Alfonso EDP va tornar a ser un èxit a tots els nivells en superar, entre la marató i la prova de 10.000 metres que se celebra de forma paral·lela, els més de 30.000 corredors. El Villarreal CF va ser col·laborador amb un espectacular stand en Expo Deporte València que va servir de lloc de reunió per a tots els afeccionats i en el qual els seguidors van poder gaudir d’una infinitat de jocs.

Els aficionats que es van acostar al stand del club van poder jugar al futbolí, fotografiar-se en un espectacular photocall conjunt entre el Villarreal CF i el València Basket Club, jugar al FIFA 17 en videoconsoles, gaudir amb el videojoc solidari Villarreal CF Soccer Hunters amb una tablet, compartir moments únics amb la mascota del club, Groguet, o gaudir de l’espectacle creat per un Freestyler.

El divendres, el stand va rebre la visita del exfutbolista groc Marcos Senna, que a més d’atendre les peticions dels aficionats també es va atrevir a llançar a canastra al costat del excapitán del València Basket Club Víctor Luengo. A més, també es va celebrar un vibrant derbi virtual entre un dels capitans de l’equip VFO del Villarreal CF, Isaac Tortosa (Leo2307), i un altre de l’Alce Un. De fet, els afeccionats al FIFA 17 van poder realitzar en el stand del Villarreal les proves per a formar part de el ‘Villarreal CF eSports’ sota l’atenta mirada del capità.

El dissabte, la diversió va seguir amb la signatura d’autògrafs realitzada pel davanter valencià del Villarreal, Roberto Soldado, que va atendre als seguidors fotografiant-se amb ells.

De cara als seus aficionats, el Villarreal també va voler recompensar el seu esforç i va regalar als abonats del club que es van inscriure en la prova una samarreta commemorativa presentant el seu dorsal i el seu carnet d’abonat del club.

Compartir.