skip to content
Una il·lusió complida
Una il·lusió complida
||||||

L’associació especial Creixem ha inaugurat l’ampliació del seu centre a Vinaròs en un acte encapçalat pel president del Villarreal CF

L’associació especial Creixem ha inaugurat aquesta vesprada l’ampliació del seu centre a Vinaròs en un acte que ha comptat amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig; el director territorial de presidència de la Generalitat Valenciana, Adolf Sanmartín; el president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí; l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina; Francisco Gil, del grup empresarial Gil Comes; i la directora territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carmen Fenollosa.

Amb iniciatives com la Graderia Solidària, el Villarreal CF ha participat activament en la recaptació de fons per finançar la remodelació del centre de Creixem, que després de les obres, ha ampliat el seu espai amb tres noves sales d’atenció a menors, un gimnàs de grans dimensions, una sala de juntes per als professionals del centre i una zona de vestidors i dutxes. El cost de l’ampliació del centre ha estat de 100.000 euros i, a més del Villarreal CF, han col·laborat l’empresa local de conserves Gil Comes i LaLiga.

Fins al moment, Creixem, que és un centre d’atenció primerenca per a petits amb algun trastorn en el seu desenvolupament o amb risc de patir-lo, treballa amb 120 xiquets i xiquetes del nord de la província de Castelló. En canvi, l’ampliació de la seua seu li permetrà ampliar aquesta xifra fins als 200 usuaris, fent extensiu el seu treball a un major nombre de joves que pateixin aquests tipus de trastorns.

Cal recordar que el Villarreal CF manté una estreta col·laboració amb Creixem. El centre del Baix Maestrat forma part de la iniciativa Endavant Igualtat, per la qual els equips de futbol 11 de la #CanteraGrogueta apadrinen a una associació especial de la província per a realitzar activitats i convivències que resulten enriquidores per a tots dos col·lectius.

La temporada passada, Creixem i l’Infantil A, van fer un pas més en la seua relació. Els jugadors del planter grocs van fabricar suports i estris de forma artesanal perquè els xiquets de Creixem puguen ampliar la seua mobilitat i millorar la seua psicomotricitat fina i dissenyar xicotetes històries, amb el propòsit que els petits comprenguen millor situacions de la vida quotidiana.

Finalment, Creixem ha impulsat la fundació de la penya oficial Llagonstí Groc Vinaròs. L’única penya del Villarreal CF al nord de la província de Castelló.

Compartir.