Una aventura a Miralcamp
Una aventura a Miralcamp

HOYOYO

Els xics de Creixem van visitar la Ciutat Esportiva per gaudir de jocs i futbol amb l’Infantil A

Tota una aventura per als xiquets de Creixem. Els usuaris del centre vinarossenc es van desplaçar per primera vegada aquesta temporada fins a la Ciutat Esportiva per visitar l’Infantil A, equip amb el qual guarden una estreta vinculació gràcies al projecte d’Endavant Igualtat. Aquesta iniciativa, per la qual cada equip de futbol 11 de la Cantera Grogueta apadrina a un centre especial de la provincial de Castelló, ha forjat una meravellosa relació entre els dos grups.

No obstant això, fins a la data Creixem havia exercit sempre com a amfitrió. En aquesta ocasió, es van intercanviar els papers i van ser els xiquets de l’associació establerta al Baix Maestrat els que van conèixer la ‘llar groga’.

Pedro García, president de Creixem, associació que atén les necessitats de xiquets d’entre 0 i 16 anys amb trastorns en el neurodesenvolupament, va valorar molt positivament la visita a la Ciutat Esportiva de Miralcamp. “És una visita molt bonica per als nostres xiquets. És un lloc on els nois poden jugar i socialitzar amb els jugadors del Villarreal CF”, explica. D’altra banda, el màxim responsable de l’organització va aprofitar per agrair al club groc la seua tasca a través del programa Endavant. “Gràcies al Villarreal i a Endavant Igualtat estem rebent una gran ajuda per tirar el nostre projecte endavant”, ha reconegut.

Ningú coneix millor que Estefania García als xicotets de Creixem. La psicòloga del centre destaca l’entusiasme amb el que van acudir a Vila-real els xiquets de l’associació: “Els xiquets han vingut molt contents i les famílies s’han implicat més que mai per venir. Normalment, solem fer les activitats al nostre centre, però aquest cop aprofitarem per gaudir d’un altre tipus d’activitats, més vinculades amb l’esport”.

En veure el camp 5 de la Ciutat Esportiva amb tot preparat per gaudir d’una vesprada de joc, els xics de Creixem es van afanyar a trepitjar el verd. Sèries de trets, jocs de passades i un altre tipus d’activitats van fer que el temps passés volant pels dos grups.

Al final de l’activitat, el porter d’Infantil A, Javier Guerrero, va fer balanç de l’activitat: “Ha estat una jornada molt divertida. Ens ho hem passat bé tant nosaltres com ells. Sempre tractem de gaudir i que es divertisquen. Cal reconèixer que hi ha xiquets molt futbolers a Creixem i alguns als quals se’ls dóna realment bé”

Compartir.