skip to content
Una altra vegada a Europa!
Una altra vegada a Europa!
||||

El Villarreal tornarà a jugar competició europea després de véncer al FC Barcelona al Camp Nou

Ens agrada Europa. El Villarreal CF ha certificat, amb la victòria davant el FC Barcelona, la seua presència una temporada més en competició europea. Els grocs jugaran la UEFA Conference League, que el curs que ve celebrarà la seua segona edició.

El Submarí està acostumat a navegar per Europa. Comptant la temporada que ve, el Villarreal acumularà 18 temporades jugant competició europea (16 sense comptar la Copa Intertoto). Seran 23 campanyes en Primera Divisió, de les quals 18 jugant a Europa. Brutal.

Entre totes elles, per descomptat, destaca la consecució del títol de la UEFA Europa League de la temporada passada. A més, amb Fernando Roig com a president, el Submarí ha sigut capaç d’aconseguir dos semifinals de la UEFA Champions League i consolidar-se en Primera Divisió.

Uns altres dels èxits collits són el subcampionat de Lliga en la temporada 2007/2008, les semifinals de la Copa de la UEFA en la 2003/2004, les semifinals de la UEFA Europa League en les temporades 2010/2011 i 2015/2016 o les semifinals aconseguides de la Copa del Rey en la campanya 2014/2015.

Compartir.