Una afició de Champions
Una afició de Champions
||||

Els seguidors grocs han rebut a l’autobús de l’equip, han preparat un mosaic i han ovacionat a José Manuel Llaneza

L’afició del Villarreal va tornar a demostrar aquest dimarts que és d’UEFA Champions League. Davant una cita històrica com l’enfrontament de huitens de final davant la Juventus FC, els seguidors grocs es van bolcar per a ambientar la prèvia i portar al Submarí en volandas durant l’enfrontament.

L’acció va arrancar dues hores i mitja abans de l’encontre a les 18.30 hores, quan els aficionats ‘groguets’ van acompanyar a l’autobús de l’equip des de l’eixida de la Ciutat Esportiva Miralcamp fins a l’Estadi de la Ceràmica. Ja dins del feu ‘groguet’, la graderia d’animació, situada en el córner, van desplegar un espectacular mosaic per a motivar als jugadors, mentre que la resta dels seguidors onejaven les banderes col·locades pel club en totes les localitats de l’estadi.

Per a arredonir l’ambientazo que s’ha viscut en La Ceràmica, en el minut 12, l’afició va ovacionar al vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, que travessa per un moment personal delicat. A més, tant en el fons sud com en el córner, els aficionats del Submarí han dedicat pancartes de suport per al directiu ‘groguet’.

Compartir.