Un punt per a continuar somiant amb la permanència (1-1)

Un penal transformat per Maria Llompart en el minut 96 atorga un punt al Villarreal Femení

El Villarreal Femení va rescatar un punt sobre la botzina davant la SD Eibar en un partit en el qual va meréixer més. Les grogues van acumular moltes més ocasions que els seus rivals, que en pràcticament l’únic tir a porta del partit es van avançar en el marcador, però Maria Llompart, des dels onze metres va igualar definitivament el partit per a permetre al seu equip continuar creient amb la permanència.

El Villarreal Femení va eixir bé al partit. Les de Sara Monforte van aconseguir fer-se amb el control de pilota durant els primers compassos del partit i així arribarien les grans ocasions de la primera mitat.

En el minut 14, Llompart aprofitava una pilota morta en la mitja lluna de l’àrea en la segona jugada d’un córner per a colpejar amb la seua cama dreta un esfèric que atraparia sense problemes l’exportera groga María Miralles.

Raquel Morcillo, a la mitja hora de partit, tenia la millor ocasió del partit fins llavors. La polivalent lateral esquerre groga disposava d’un llançament de falta llunyà que colpejava amb col·locació buscant l’esquadra dreta de la porteria armera, però el travesser evitava que eixa pilota es traduïra en el 1-0.

Amb l’empat inicial en el marcador marxaven grogues i blanc-i-blaves en una primera mitat en la qual les groguetes van merèixer més.

El guió no va canviar durant els primers minuts de la segona part. El Villareal Femení mantenia la possessió de l’esfèric tractant de buscar un buit en la poblada defensa armera, que esperava la seua oportunitat a la contra.

Sara Monforte movia la banqueta en el minut 54 amb l’entrada de Kanteh en el lloc de Rocío García per a donar-li una marxa més al partit. També ho van fer Thaís Reiss i Tere Morato per María Romero i Lucía Romero respectivament buscant el gol de la victòria en la recta final de la contesa.

El Femení continuava insistint. Les grogues buscaven a una inspirada Lucía Romero que feia estralls pel flanc esquerre armero. De fet, dels peus de la joveníssima canterana groga naixeria la millor ocasió del Vila-real Femení en el segon acte. En el minut 82, la ‘30’ grogueta es ficava cap a dins buscant la seua cama esquerra per a posar un centre mesurat al capdavant de McKenna, que entrava amb tot en el segon pal llançant-se en planxa, però Miralles, segura a baix, detenia la cabotada.

I quan semblava que estava més a prop el gol local que el visitant, les grogues s’emportarien una dura garrotada després del gol d’Andrea A. en el minut 87 que posava al conjunt de Sara Monforte en una situació molt delicada.

El Villarreal no es va ensorrar amb el gol rival. En la jugada posterior al gol armero, Kayla McKenna es trobava una pilota botant dins de l’àrea rival que rematava amb violència, però el seu tret marxava al lateral de la xarxa.

El Villarreal Femení disputarà el seu pròxim partit el dissabte 25 de maig, a partir de les 12.00 hores, davant el Levante a la Ciutat Esportiva del conjunt granota. Serà el primer dels tres partits que el conjunt de Sara Monforte disputarà abans de finalitzar la temporada amb, tant de bo, l’objectiu de la permanència complit un any més.