Un partit intens i d’alternatives
Un partit intens i d’alternatives
||||||

Quique Setién augura una emocionant trobada davant l’Athletic Club en San Mamés (diumenge, 18.30 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha assegurat aquest migdia que augura un emocionant xoc davant l’Athletic Club en San Mamés (diumenge, 18.30 hores). Un partit entre dos dels aspirants a ocupar llocs europeus al final de LaLiga.

Volta de Setién al campionat de LaLiga

“No tinc nervis, és veritat que ja he assumit la càrrega d’adrenalina, per la qual cosa ja estic en situació i tranquil. Hem treballat molt, però tenia els depòsits plens per a poder arribar amb forces. Estic bé i amb moltes ganes de tornar a la Lliga”.

Situació de l’equip

“Sempre tractarem de millorar en cada partit, jo vaig veure coses que m’agraden, però hi ha matisos que necessitem millorar perquè les coses isquen intuïtivament. Jo vaig eixir satisfet, a partir d’ací tractar de millorar els errors i el treball de comprensió de les idees. Alguns ho tenen més fàcil, però amb un sol dia de treball la veritat és que van entendre moltes coses. Morlanes, Baena, Alberto… ho van entendre bé i amb més facilitat, la veritat és que estic encantant”.

Partit intens en San Mamés

“San Mamés sempre està ple i l’ambient és sempre extraordinari. Serà un partit d’alternatives i de dos equips que volen la pilota. Els registres de Valverde han canviat per a tindre més la pilota, el que és segur és que serà un partit intens i divertit”.

Màxima il·lusió

“Comencem una etapa nova, veig als jugadors amb il·lusió de cara a aquesta nova situació, per la qual cosa afrontarem el partit amb tota l’energia i il·lusió. El que puc assegurar és que l’equip serà intens i intentarà superar al rival en moltes facetes del joc. Esperem poder tindre més encert que l’altre dia en atac, ja que l’altre dia vam comptar amb moltes ocasions”.

Armes del rival

“Tenim en compte la seua velocitat i el seu perill a dalt. És veritat que no es pot córrer més ràpid que algú que és més ràpid que tu. Per tant, hem de ser intel·ligents i agafar metres i avantatge, perquè no ens puguen complicar amb aqueixa velocitat. Tenim clar que ens agafaran en alguna, no som més ràpids, però podem ser més llestos. Tenim jugadors d’experiència que poden ser més llestos i això t’ajuda a ser millor”.

Compartir.