skip to content
Un merescut reconeixement a Asenjo, Gerard i Moi Gómez
Un merescut reconeixement a Asenjo, Gerard i Moi Gómez
||||||

Les tres llegendes ‘groguetas’ han rebut la insígnia d’or del club per haver superat la barrera dels 200 partits amb el primer equip

Sergio Asenjo, Gerard Moreno i Moi Gómez han rebut aquest dilluns la insígnia d’or del Villarreal CF en el menjar de final de temporada que s’ha celebrat en el Restaurant El Ceramista de l’Estadi de la Ceràmica. Els tres futbolistes, llegendes del club, han sigut homenatjats després d’haver superat en els últims temps els 200 partits amb el primer equip ‘groguet’.

Moi Gómez, talent i visió de joc ‘made in’ Miralcamp

El Villarreal CF ha fet lliurament de la insígnia d’or a Moi Gómez, que aquesta temporada ha superat els 200 partits amb el Vila-real, just en la temporada en la qual també ha sigut homenatjat pels seus 10 anys a bord del Submarí. Forjat en la Cantera Grogueta, el seu primer partit amb el primer equip del Villarreal va ser el 28 de novembre de 2011 i des de llavors ha jugat un total de 222 xocs en els quals ha marcat 19 gols (inclòs el d’ahir al Camp Nou).

Gerard Moreno, el màxim golejador de la història

El club ha volgut homenatjar amb la insígnia d’or a Gerard Moreno pels seus 212 partits al Villarreal CF. Els seus 95 gols li avalen com a màxim golejador de la història del Submarí en l’elit. Jugant de groc, ha sigut campió d’Europa i ha tingut l’oportunitat de vestir la samarreta de la Selecció Espanyola i, fins i tot, estar nominat a la Pilota d’Or.

Sergio Asenjo, el porter amb més partits

La insígnia d’or li ha sigut atorgada també a Sergio Asenjo. El palentí té l’honor de ser el porter amb més partits en la història del Villarreal i, com groguet, ha pogut ser convocat per a una Eurocopa amb Espanya. Ha estat nou temporades en el club, disputant 258 encontres i aconseguint grans gestes, com el nostre primer títol europeu. A més, és un tot un exemple de superació després d’haver deixat arrere diverses lesions de gravetat.

Compartir.