skip to content
Última oportunitat per a l’Amics
Última oportunitat per a l’Amics

AMICS DEL BÀSQUET

Els verd-i-blancs estan obligats a guanyar a Àvila si volen seguir vius en el ‘play-off’

L’Amics del Basket, equip patrocinat pel Villarreal CF, juga el seu segon partit de la primera eliminatòria de ‘play-off’ per l’ascens demà a Àvila contra el Grupo Eulen Carrefour ‘El Bulevar’ (dissabte, 20.00, Centro Usos Múltiples Carlos Sastre). 

El conjunt dirigit per Toni Ten no es pot permetre una altra derrota si vol continuar barallant per l’ascens a la Lliga Adecco Oro. Després de la derrota del passat dissabte en el Ciutat de Castelló, en el qual era el primer partit d’aquesta eliminatòria de quarts de final de el ‘play-off’, els castellonencs estan obligats a vèncer a Àvila per a forçar el tercer i definitiu partit, que es jugaria a Castelló.

Durant aquesta temporada, tots dos equips s’han enfrontat en tres ocasions (dues en lliga regular i el partit del dissabte passat) i en tots els seus enfrontaments la diferència en el marcador ha sigut de dos punts, decidint-se el partit en els últims segons. Demà s’espera un altre partit igualat, en el qual els petits detalls marcaran la diferència. 

 

Compartir.