Udelgrau y Summer Ends brillen en la Fan Zone
Udelgrau y Summer Ends brillen en la Fan Zone
||||

Els dos grups participants en el concurs Groc Talent han actuat en la prèvia del partit davant el Real Madrid

Els aficionats han gaudit del talent d’Udelgrau i Summer Ends, que han actuat durant la prèvia del matx davant el Real Madrid en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica. Udelgrau és un grup de rock de Borriana, format per quatre integrants: José Clausell (guitarra rítmica), Jorge (guitarra solista), Juanjo Gavaldà (veus i baix) i José Luis ‘El Chino’ (bateria). Per part seua, Summer Ends és una banda nascuda a la província de Castelló. Al seu estil musical ho autodenominen ‘Spanglish Pop Punk’, ja que beu del punk californià i incorpora tints del rock nacional i internacional. El grup l’integren quatre membres: Pavlik Xervet (bateria i percussió), R.R. Christmas (guitarra i cors), Vincent Capellman (baix i veus) i Charles Capellman (guitarra i veu).

Els concerts formen part de Groc Talent, el concurs musical del Villarreal CF impulsat a través de la iniciativa Endavant Cultura i en col·laboració amb el SanSan Festival.

Valora les actuacions d’Udelgrau i Summer Ends!

Després d’haver gaudit del concert, els seguidors del Submarí podran valorar l’actuació de tots dos grups provincials (de l’1 al 5), a partir d’aquest dilluns, a les 12.00 hores a través de la web oficial: GROC TALENT

Compartir.