Turesport arriba a l’Estadio de la Cerámica
Turesport arriba a l’Estadio de la Cerámica

L’II Congrés de Turisme i Esport ha celebrat la seua primera jornada en el feu groc

L’Estadio de la Cerámica ha albergat este dijous la primera de les dues jornades de l’II Congrés de Turisme i Esport, impulsat per Turesport, que continuarà demà divendres 24 de novembre en el camp del Villarreal CF.

En la seua primera jornada, l’esdeveniment ha comptat amb la participació de diversos ponents d’excepció com Mónica Benavent, periodista de Movistar +; Hernán Sanz, director de comunicació del Villarreal CF; Juan Antón, director comercial del Villarreal CF; Guillermo Sanahuja, doctor en ciències de la comunicació; i Raúl Puchol, locutor de COPE, entre molts altres professionals de sectors vinculats amb l’esport.

Compromés amb el seu entorn, el Villarreal CF fomenta i impulsa el turisme i la cultura de la província de Castelló més enllà de les seues fronteres. A través del programa Endavant Província, el club groc ha desenvolupat importants activacions en els últims anys amb l’objectiu de donar a conéixer el seu territori i ha adoptat amb orgull el seu paper d’ambaixador de la província pel continent europeu.

Més sobre Turesport

Turesport és una associació que persegueix l’objectiu de dinamitzar i conjuminar a tots els agents presents en el turisme esportiu o actiu a la província de Castelló. Este organisme fomenta la pràctica esportiva a la província de Castelló, destacant la regió com una fantàstica destinació per a la celebració d’esdeveniments esportius.

Compartir.