Triomf de la solidaritat
CELTIC SUBMARÍ

La carrera organitzada per la Penya Celtic Submarí va reunir a 800 corredors

La prova organitzada per la Penya Celtic Submarí – amb la col·laboració del Villarreal CF – i unit al projecte Units per l’Esperança destinat a millorar el futur dels nens malalts de càncer, es va celebrar el dissabte amb 800 atletes en la línia de sortida. El bon ambient va regnar durant tota la tarda i també durant tota la prova.

Sobre un recorregut mixt (asfalt i graveta) de 5.800 metres, la carrera amb inici i arribada al pavelló Campió Llorens va passar pel paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. La parella masculina més ràpida va ser la formada per José Pascual *Menero i Vicente Martínez, mentre que en la femenina va ser la dupla formada per Laura Albiol i Silvia Tirado. En parelles van guanyar els dos campions Amelia Martí i Juanan Ruíz (Campiona de Maratons de la Comunitat Valenciana i Campió de Trail, respetivament).

La nombrosa participació va desbordar les previsions inicials de la Penya Celtic Submarí, però va oferir una tarda als atletes on solidaritat, esport, companyerisme i el bon ambient es van donar la mà.