“Vull seguir marcant per a ajudar a l’equip”
“Vull seguir marcant per a ajudar a l’equip”
||||||

Manu Trigueros ja ha igualat el seu millor registre golejador en una temporada

Manu Trigueros va comparéixer en roda de premsa davant els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva. El migcampista de Talavera de la Reina, que va igualar davant el RCD Mallorca el seu millor registre golejador en una mateixa temporada amb set punts, va ser preguntat pel seu actual moment golejador. “Cal donar-li valor a això. Sembla que és fàcil, però no és gens senzill. Estic molt content del treball que estic fent ací. No tire penals ni faltes. Sempre m’he considerat un migcampista amb arribada que li agrada arribar a l’àrea si ve una pilota per banda. És una virtut meua”, va respondre Trigueros.

I és que el futbolista groguet està molt felix amb la seua faceta golejadora: “Com deia el meu pare, gols són amors. Però, sobretot, molt content per ajudar a l’equip perquè si marques i perds, no et vas feliç”. “Intentaré continuar marcant per a ajudar a l’equip. M’agrade en aqueixa línia de tres quarts, sent el pivot ofensiu o en banda ficant-me per dins. De 9 és més complicat jugar d’esquena, no és la meua posició, però puc fer-ho”, va afegir el polivalent jugador.

A més, Trigueros va parlar del pròxim compromís de lliga, que tindrà lloc a Sevilla contra el Real Betis. “Per a nosaltres el partit del Betis és un partit clau. És un rival directe que està en un bon moment i li podem retallar punts. De portes cap a dins, sempre hem dit que guanyant tres o quatre partits ens enganxaríem a la lluita per Europa. És veritat que, veient els partits que se’ns han escapat per circumstàncies, podríem portar deu punts més. Encara tenim dèficit, però estem en el camí per a lluitar per aqueixes places europees”, va subratllar el migcampista groc, que va explicar que els andaluices “tenen molt bons jugadors, treballen molt bé defensivament, reben pocs gols i tenen molts jugones per dins. No obstant això, tenen Copa del Rey i nosaltres la setmana neta, encara que jugadors d’aqueix caixet estan acostumats a jugar dimecres-diumenge”.

D’altra banda, Trigueros va compartir la seua visió sobre el partit de Lliga de Campions davant la Juventus, sent conscient que abans cal afrontar altres partits: “No pense en el partit de la Juve ara. El temps passa molt ràpid i quan s’acoste la setmana, el míster ja ens posarà els vídeos i entrenarem per a preparar el partit”. Per al groguet, “en LaLiga, aquest equip està confeccionat per a barallar per places europees i, en Champions, tenim molta il·lusió i li’l posarem molt difícil a la Juventus”.

Compartir.