Tot a punt per a la Fira Destaca 2016 a Vila-real
Tot a punt per a la Fira Destaca 2016 a Vila-real

HOYOYO

El Villarreal CF estarà present a la fira amb el seu videojoc solidari ‘Villarreal CF Soccer Hunters’

La Fira Destaca 2016 comença demà dimecres al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real, lloc en el qual estarà fins el divendres 25 de novembre. Tres dies de passió pel coneixement científic i tecnològic. De caràcter biennal, la primera edició de Destaca Professional també es va celebrar a Vila-real el novembre del 2014 amb la participació de més de 100 empreses, centres de recerca i institucions.

El Villarreal CF estarà present en aquesta Fira Destaca 2016 donant a conèixer al públic el seu innovador videojoc solidari per a plataformes mòbils ‘Villarreal CF Soccer Hunters’, creat per Vampirako Studio i pel que els beneficis generats a través dels suplements extres i del marxandatge seran per a l’associació Conquistando Escalones. De fet, el proper divendres al migdia (12.00 hores) es durà a terme una ponència dels responsables del videojoc, que explicaran tots els detalls del mateix als assistents.

Aquesta trobada neix amb l’objectiu d’activar el teixit econòmic a través de la innovació i projectar-lo cap el futur, apostant per la sostenibilitat i impulsant la societat del coneixement. Per aquest motiu, es promou la transferència de tecnologia i innovació a través dels materials avançats, l’energia, l’economia circular i els sectors socials.

L’objectiu principal és aconseguir millores en la qualitat de productes i processos, i generar també inquietuds de cara a la diversificació de la indústria; impulsant la trobada entre investigadors, tècnics i empresaris, potenciant les relacions Universitat-Empresa i centres de recerca nacionals i internacionals.

Per consultar tota l’agenda d’aquesta Fira Destaca 2016 a Vila-real es pot visitar la seva pàgina web oficial: Destaca 2016.

Compartir.