Placeholder canvas
Tots amb el Femení!
Tots amb el Femení!

El conjunt dirigit per Sara Monforte necessita el suport de l’afició aquest dissabte a les 12.00h en el Mini Estadi davant l’Atlético de Madrid

El Villarreal Femení està lluitant per la permanència en la Finetwork Liga F i necessita el suport de tots els groguets i totes les groguetes en l’última cita de la temporada a casa! 

Les jugadores als ordes de Sara Monforte disputen aquest dissabte, a partir de les 12.00 hores, el seu últim partit en el Mini Estadi, i el penúltim de la Finetwork Liga F, davant l’Atlético de Madrid. 

Sorteig de 2 samarretes signades:

El Villarreal CF vol incentivar als seus aficionats perquè acudisquen a aquesta cita tan important per al conjunt groc, per això sortejarà 2 samarretes signades per tot el Villarreal Femení. Per a això, els aficionats deuran: 

  • Publicar una foto en xarxes socials (Twitter, Facebook o Instagram) durant el partit Villarreal Femení-Atlético de Madrid al Mini Estadi. 
  • Cal emprar l’etiqueta #EndavantGroguetes

Els guanyadors es decidiran el dilluns 15 de maig i se’ls comunicarà a través de la xarxa social amb la qual hagen participat.

Información d’accés i pàrquing:

  • Els abonats del Villarreal CF poden accedir gratuïtament presentant el seu abonament de la temporada 2022/23. A més, cada abonat, presentant la seua passada, podrà accedir amb 2 convidats al partit. 
  • Les persones que presenten el Carnet de Simpatitzant de la temporada 2022/23 també podran accedir de manera gratuïta al Mini Estadi.
  • L’obertura del Mini Estadi no es realitzarà fins a una hora i mitja abans del partido.
  • L’accés principal per a l’afició serà exclusivament pel CEM (Centre Esportiu Municipal). S’habilitarà un pàrquing especial en el mateix accés al CEM per als aficionats.
Compartir.