Talent, solidaritat i il·lusió a la prèvia del Levante
Talent, solidaritat i il·lusió a la prèvia del Levante
||||

Una campanya de recollida de joguets, la visita dels patges dels Reis Mags, l’actuació del Groc Talent i el Torneig 3×3 Groguet donen vida a la prèvia del derbi autonòmic

Els aficionats del Villarreal CF van gaudir en gran de la prèvia del partit davant el Levante UD. La Fan Zone va comptar amb tota mena d’activitats que van amenitzar els instants previs al derbi autonòmic.

Els patges dels Reis Mags es van instal·lar en una carpa real per a recollir les cartes de desitjos dels ‘groguets’ més xicotets de la casa. Els més esportistes també van poder passar una bona estona amb la multitud de jocs i inflables que copaven la Plaça de l’Estadi de la Ceràmica.

Entre tanta diversió, els seguidors del Villarreal van demostrar una vegada més la seua solidaritat, participant en la campanya Una altra vida per al teu joguet i donant joguets que seran entregats als diferents centres d’acolliment de la província de Castelló.

L’espectacle corria a compte de Palo Domado. El grup de pop-rock benicarlando va enamorar als centenars d’aficionats que esperaven l’hora de partit. El concurs Groc Talent, impulsat pel Villarreal a través de la iniciativa d’Endavant Cultura i en col·laboració amb el SanSan Festival, va tornar a posar el toc de cultura en la Fan Zone.

Finalment, el CD Roda, CD Almassora i CD l’Alcora van ser els conjunts participants en el Torneig 3×3 Groguet. Els campions van ser en categoria benjamí el Grup Gerard del CD Roda (va guanyar la final al grup Parejo del CD Alcora per 3-2) i en categoria prebenjamí el Grup Pau Torres del CD Roda (va guanyar la final al grup Pau Torres del CD Roda per 4-3).

 

Compartir.