Supera el Repte Groguet en la Fan Zone!
Supera el Repte Groguet en la Fan Zone!

HOYOYO

Els més menuts podran afrontar el desafiament i participar en el sorteig de diferents premis

Posa’t a prova amb el ‘Repte Groguet’! En la prèvia del partit davant de l’Athletic, la Fan Zone presentarà una nova dinàmica amb la què els més menuts podran superar divertits desafiaments i participar en el sorteig de diferents premis abans d’animar al Villarreal CF a l’Estadi de la Ceràmica.

Per a participar en aquest divertit repte, els més menuts hauran d’arreplegar la seua targeta en la carpa instal·lada en la Fan Zone. Una vegada amb ella, els xiquets podran començar el desafiament, tractant de superar les quatre proves habilitades en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica per a aconseguir tots els segells en la seua targeta. Les activitats posaran a prova l’habilitat i la destresa física i mental dels més xicotets.

Finalment, els participants que superen les quatre proves anteriors se sotmetran al ‘Repte Groguet’, una última activitat, que canviarà cada jornada, en la que els xicotets aficionats grocs hauran de demostrar la seua passió i coneixement sobre el Villarreal CF. En cas de superar els cinc desafiaments, els ‘groguets’ entraran en el sorteig de diferents premis com camisetes firmades pels ídols grocs, viatges amb el primer equip o entrades per als duels del Submarí.

Compartir.