skip to content
Solidaritat i suport al projecte EUTM-Somàlia
Solidaritat i suport al projecte EUTM-Somàlia
||||

Els clubs més representatius del futbol valencià s’han bolcat amb la iniciativa de les Forces Armades

El futbol valencià ha mostrat el seu costat més solidari amb el projecte EUTM-Somàlia. El Villarreal CF, el Valencia CF, el Levante UD, l’Elche CF, el CD Castellón i l’Hércules CF han col·laborat amb la campanya de foment esportiu que està realitzant el contingent espanyol a la ciutat somali de Mogadiscio. Els clubs han donat material i roba esportiva, que es repartirà a les escoles de la zona a xiquets i joves esportistes somalis.

A l’acte de lliurament del material, celebrat en la Delegació de Defensa a València, han assistit representants de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, així com de totes les entitats esportives que han contribuït a aquest projecte. En representació del Villarreal CF han acudit el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, i el membre del Departament de Relacions Institucionals, Marcos Senna.

EUTM-S té com a principal objectiu l’enfortiment de les institucions federals de defensa somalis, però com són habitual en aquesta mena de missions internacionals, també està actualment implicada en un projecte de cooperació cívic-militar que té per objectiu la creació d’un espai on els adolescents i joves somalis desenvolupen les seues actituds i capacitats a través d’un esport tan consolidat a nivell mundial com és el futbol.

Compartir.