Placeholder canvas
Sol·licita la teua entrada per al Villarreal-Austria Wien!
Sol·licita la teua entrada per al Villarreal-Austria Wien!
||||||

El termini per a demanar-la tanca dimarts que ve 4 d’octubre a les 14.00 hores

Els abonats del Submarí ja poden sol·licitar de forma totalment gratuïta la seua entrada per a assistir al partit de Conference League davant l’Austria Wien, corresponent a la jornada 3 de la fase de grups, que se celebrarà el dijous 6 d’octubre, a partir de les 21.00 hores, en el Ciutat de València.

Sol·licitud en línia

El Villarreal CF ha habilitat una plataforma perquè els abonats del club puguen sol·licitar la seua entrada de manera online davant el conjunt austríac: ENTRADES DAVANT L’ÀUSTRIA WIEN.

Per a formalitzar la reserva, els abonats hauran d’introduir les dades del seu abonament: els quatre últims dígits del seu número d’abonat (PIN) i l’ID com a clau única. Posteriorment, podran decidir si fan ús d’alguna de les entrades gratuïtes —a part de la corresponent a l’abonament— que regala el club groc per a utilitzar durant tot el període de partits que disputarà el Submarí en el Ciutat de València.

Així mateix, en la plataforma, els groguets també podran reservar el viatge amb autobús (3 euros), que organitza el club en cada partit amb el propòsit de facilitar als seus abonats el trajecte d’anada i tornada entre Vila-real i València. Els autobusos eixiran el diumenge al migdia des de Vila-real (des de les 18.15 hores fins a les 18.45 hores).

En finalitzar el procés, els aficionats rebran immediatament un correu amb la confirmació de la gestió, mentre que la pròpia entrada del partit la rebran per correu el dia abans del mateix. Cal destacar que els aficionats que hagen sol·licitat el viatge amb autobús, hauran de presentar el correu de confirmació de la gestió per a poder emprendre el trajecte.

Fins quan puc sol·licitar la meua entrada?

Els abonats podran sol·licitar la seua entrada de manera online fins dimarts que ve 4 d’octubre a les 14.00 hores. Una vegada transcorregut el termini, els abonats únicament podran demanar la seua entrada en les taquilles de l’Estadi Ciutat de València des de dues hores abans de l’inici del partit.

Sol·licitud presencial

Els aficionats també podran sol·licitar l’entrada de manera presencial acudint a la Tenda Oficial del Centre (Plaça Major, Vila-real). La data límit per a fer-ho és, igual que en la tramitació online, el dimarts 4 d’octubre a les 14.00 hores. Aquells que no complisquen el termini hauran de sol·licitar-les directament en les taquilles de l’Estadi Ciutat de València des de dues hores abans de l’inici del partit.

Per a qualsevol consulta referent a la sol·licitud d’entrades, els abonats poden posar-se en contacte amb el Villarreal CF a través del següent correu electrònic: taquillas@villarrealcf.es 

Informació sobre els busos

Eixida des de Vila-real

 • Els carrers habilitats per a l’eixida dels autobusos són l’Avinguda Europa i els carrers Bàrbara Royo i Manuel Vicent de Vila-real.
 • El punt d’inici d’eixida d’autobusos és concretament l’encreuament entre l’Avinguda Europa i el carrer Matilde Salvador (rotonda al costat dels jutjats de Vila-real).
 • Els autobusos començaran a eixir a les 18.15 hores i fins a les 18.45 hores.
 • Els abonats hauran de presentar obligatòriament el correu de confirmació de la reserva de l’autobús (preferiblement imprés) i la documentació personal (DNI).
 • En el viatge d’anada, els abonats rebran un tiquet amb el número d’autobús assignat i hauran de pujar al mateix en el viatge de tornada.
 • Els autobusos s’ompliran per estricte ordre d’arribada. Les places no estan preassignades.
 • Els aficionats no podran deixar cap objecte en els autobusos. Només podran portar les pertinences que puguen entrar a l’Estadi Ciutat de València.
 • Les persones que no hagen reservat el seu viatge amb autobús no podran desplaçar-se amb el club.

Arribada a València i retorn a Vila-real

 • Els autobusos deixaran als seguidors groguets en l’Avinguda Germans Machado de València, al costat del Ciutat de València. Des d’aquest mateix punt, hauran de tornar a agafar l’autobús després del partit per a tornar a Vila-real.
 • Els abonats hauran de mostrar el tiquet que han rebut abans de pujar-se en el bus d’anada, destinació València, i pujar-se així al mateix autobús en el viatge de retorn a Vila-real.
 • Els autobusos tornaran una vegada concloga el partit i com a màxim fins a 45 minuts després del terme del partit (23.30 hores).
 • Els autobusos arribaran a l’Avinguda Europa de Vila-real.
Compartir.