skip to content
Sol·licita la teua entrada per al partit davant el Lech Poznan!
Sol·licita la teua entrada per al partit davant el Lech Poznan!
||||||

Els abonats ja poden demanar gratuïtament la seua localitat per al partit del dijous 8 de setembre (18.45h) en el Ciutat de València

Els abonats del Villarreal CF ja poden sol·licitar de manera gratuïta la seua entrada per a assistir al partit davant el Lech Poznan, corresponent a la jornada 1 de la fase de grups de la Conference League que tindrà lloc dijous que ve 8 de setembre, a les 18.45 hores, en el Ciutat de València.

Sol·licitud en línia

El Villarreal CF ha habilitat una plataforma per a realitzar en línia la sol·licitud d’entrades per al primer partit de Conference League que el Submarí disputarà en el Ciutat de València: ENTRADES DAVANT EL LECH POZNAN.

Per a formalitzar la reserva, els abonats hauran d’introduir les dades del seu abonament: els quatre últims dígits del seu número d’abonat (PIN) i l’ID com a clau única. Posteriorment, podran decidir si fan ús d’alguna de les entrades gratuïtes -a part de la corresponent a l’abonament- que regala el club groc per a utilitzar durant tot el període de trobades que disputarà el Submarí en el Ciutat de València.

Així mateix, en la plataforma, els groguets també podran reservar el viatge amb autobús (3 euros), que organitza el club en cada trobada amb el propòsit de facilitar als seus abonats el trajecte d’anada i volta entre Vila-real i València. Els autobusos eixiran el diumenge a la vesprada des de Vila-real (horari per confirmar).

En finalitzar el procés, els aficionats rebran immediatament un correu amb la confirmació de la gestió, mentre que la pròpia entrada del partit la rebran per correu el dia abans de la trobada. Cal destacar que els aficionats que hagen sol·licitat el viatge amb autobús, hauran de presentar el correu de confirmació de la gestió per a poder emprendre el trajecte.

Fins quan puc sol·licitar la meua entrada?

Els abonats poden sol·licitar la seua entrada de forma anticipada per internet fins dimecres que ve 7 de setembre a les 12.00 hores. Transcorregut aqueix termini, només podrà gestionar-se en les taquilles del Ciutat de València el mateix dia del partit.

Sol·licitud presencial

Els seguidors també podran sol·licitar l’entrada de manera presencial acudint a la Tenda Oficial del Centre, situada en Plaça Major de Vila-real. La data límit per a fer-ho és, igual que en la tramitació en línia, el dimecres 7 de setembre a les 12.00 hores. Aquells que no complisquen el termini hauran de sol·licitar-les directament en les taquilles de l’Estadi Ciutat de València el mateix dia del partit.

Per a qualsevol consulta referent a la sol·licitud d’entrades, els abonats poden posar-se en contacte amb el Villarreal CF a través del següent correu electrònic: taquillas@villarrealcf.es 

Compartir.