skip to content
Setién: “Hem controlat completament el partit”
Setién: “Hem controlat completament el partit”

El tècnic groguet destaca la paciència de l’equip per a trobar espais en la victòria davant l’Almeria

El tècnic del Villarreal, Quique Setién, va comparéixer en la roda de premsa posterior a la victòria del Submarí en el Power Horse Stadium davant la UD Almería (0-2). L’entrenador càntabre va destacar la paciència del seu equip a l’hora de moure al rival i trobar espais per a obtindre el premi del gol.

Aquestes són les paraules de Setién:

Gran actuació

“Tot l’equip ha donat el nivell. Excepte els primers minuts, en els quals hem estat imprecisos i s’ha notat aqueixa tensió que portem acumulada, hem superat aqueixa fase i hem controlat completament el partit i hem fet un grandíssim partit. Hem tingut paciència i hem esperat fins a trobar espais. El gol ha arribat quan havia d’arribar. Estic molt content perquè hem fet les coses molt bé”.

Importància de definir

“Hem situat bé als jugadors i controlat bé els espais. Sabíem de les dificultats que podíem generar al rival amb una bona col·locació, però faltava el difícil, definir totes aqueixes accions. L’equip ha estat molt bé i hem esperat els moments que, al final, han aparegut. Hem generat i hem concedit relativament poc”.

Paciència per a trobar espais

“Tractem de parlar que quan no es pot arribar a dalt no cal precipitar-se. Cal moure al rival i fer-li córrer, que és quan apareixen espais i els pots aprofitar. Hui hem controlat bastant aqueix aspecte. És una situació que hem de continuar treballant i estar al nivell de hui”.

Recuperació de jugadors

“Hi ha diverses coses importants hui que ens valdran per al futur. Hem concedit molt poc defensant amb la pilota. Ixen amb molta velocitat i et generen cert risc, però l’hem controlat bé. La recuperació de jugadors importants com Pedraza, Gerard o Lo Celso genera un estímul enorme en la plantilla perquè ara podem decidir qui juga i hi ha una competitivitat alta. Segur que ens ajudarà un munt”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.