Sense Respecte No Hi Ha Joc
Sense Respecte No Hi Ha Joc

VILLARREAL CF

El Villarreal CF, present en la campanya per combatre el racisme i la discriminació en el futbol

L’exfutbolista i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, ha participat aquest migdia en el llançament de la campanya ‘Sense Respecte No Hi Ha Joc’, promoguda per Prisa Ràdio/Cadena SER i que pretén conscienciar sobre la necessitat de lluitar contra la discriminació i el racisme en el futbol. Basada en l’informe de la UNESCO ‘Colour?, What Colour?’, La campanya es durà a terme durant el primer semestre del 2017. L’acte de presentació s’ha celebrat aquest migdia al Museu del Traje de Madrid.

D’aquesta manera, la Cadena SER pretén dinamitzar i generar debat en la societat al voltant de la discriminació i el racisme en el futbol. L’acte, presentat per Dani Garrido, director de Carrusel Deportivo, va estar dividit en dos blocs. En el primer van participar Juan Luis Cebrián, president de PRISA; Andrea Agnelli, president de la Juventus FC; Florentino Pérez, president del Reial Madrid CF; Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona i Res A-Nashif, Subdirectora General de Ciències Socials i Humanes de la UNESCO.

Va ser en el segon bloc en el què va participar Marcos Senna. Una taula redona, dirigida per Manu Carreño, director d’El Larguero, amb institucions i professionals del futbol com José Ramón Lete, president del Consell Superior d’Esports, Lola Romero, presidenta de l’Atlético de Madrid fèmines, Luis Rubiales, president de l’AFE, Vicente del Bosque i Michael Robinson, en la qual es va parlar sobre la discriminació i el racisme en aquest esport.

Marcos Senna es va mostrar contundent quan va prendre la paraula: “Hem de seguir lluitant contra qualsevol tipus de discriminació”.

#SinRespetoNoHayJuego

Compartir.