Sense premi davant el Sevilla Femení (0-5)
||||

Les groguetes cauen davant un inspirat conjunt sevillà

El Villarreal Femení no va poder sumar en el partit que els enfrontava al Sevilla Femení en el partit corresponent a la jornada 5 de la Finetwork Liga F disputat durant la vesprada del diumenge en el Mini Estadi (0-5). Les de Sara Monforte res van poder fer davant l’efectivitat de cara a porta del conjunt sevillà, que va sumar tres punts en la seua visita a Vila-real.

Prompte s’avançaria el Sevilla Femení en el marcador quan en el minut 10, Ana Franco, després d’una carrera per la banda esquerra, es plantava lliure de marca en l’àrea groga i batia a Elena de Toro amb un tir col·locat al segon pal.

Les de Sara Monforte van tractar de refer-se del gol visitant, però seria el conjunt entrenat per Cristian Toro el que colpejaria fins a dues ocasions més abans del descans. De nou Ana Franco en el minut 22 anotant a plaer una pilota filtrada de Payne i en el 28 Jessica Martínez a porteria buida després de robar la pilota a Elena de Toro, augmentaven la distància en el marcador. Al descans, el Villarreal Femení perdia per 0-3 davant el conjunt de Nervión.

El conjunt groguet va fer un pas al capdavant en el començament de la segona part buscant un gol que li ficara de ple en la baralla pels punts, però en el minut 54 Ana Franco anotaria la seua tercera diana i la quarta del seu equip en un nou contraatac del conjunt sevillista.

Les grogues van tindre grans ocasions al llarg del segon acte per a retallar diferències en l’electrònic en les botes de Belén, Sheila i Rocío, però es van topar amb una seriosa Esther Sullastres. Finalment, un nou error de la defensa groga en el minut 82 es va traduir en el cinqué i definitiu tant del Sevilla Femení, que s’emportava els tres punts.

El Villarreal Femení tornarà a competir en la Finetwork Liga F diumenge que ve 23 d’octubre, quan s’enfronte a l’UDG Tenerife Egatesa a partir de les 12.00 hores en l’Estadi La Palmera.

Villarreal Femení: Elena de Toro; Nerea, Soldevila, Lara Mata, M. Llompart (min. 70, I. Miguélez); Kanteh (min. 46, Rocío), Ainoa, Estefa (min. 46, Cienfu), Giménez; Belén (min. 80, Nerea Sánchez) i Sheila (min. 70, Lucía R.).

Sevilla Femení: Sullastres; Débora García (min. 63, Cristina), Diana Gomes, Meseguer, Teresa; Payne (min. 80, Inma Gabarro), A. Sampedro, Cahynová, Nago Calderón (min. 80, Almudena); Ana Franco (min. 63, Arola Aparicio) i Jessica Martínez (min. 63, Rosa María Otermin).

Gols: 0-1. Min 10: Ana Franco. 0-2. Min. 22: Ana Franco. 0-3. Min 28: Jessica Martínez. 0-4. Min 54: Ana Franco. 0-5. Min 82: Cristina.

Àrbitre: Olatz Rivera (Comité Vasc). Va amonestar a les locals María Llompart i Lara Mata.

Incidències: Partit entre el Villarreal Femení i el Sevilla Femení corresponent a la jornada 5 de la Finetwork Liga F disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva davant 550 espectadors.