skip to content
Senna instrueix els joves talents de Benicarló
Senna instrueix els joves talents de Benicarló

477b152ce142408b2ce8bdded12fa10f

Els jugadors del Benicarló Base han gaudit dels consells de la llegenda del Villarreal

La localitat de Benicarló serà protagonista a l’Estadi de la Ceràmica el dissabte 8 de desembre per al xoc de lliga davant el RC Celta de Vigo (18.30 h). Aquesta iniciativa d’Endavant Província, impulsada pel club groc des de la temporada 2014-15, té com a objectiu la promoció turística de les diferents localitats i comarques de la província de Castelló.

La presentació d’aquesta jornada festiva ha tingut lloc aquest dimarts al Camp Municipal Àngel ‘Pichi’ Alonso, on centenars de joves talents del Benicarló Base s’han vestit de curt per gaudir dels consells i les instruccions de la llegenda groga i membre del Departament de Relacions Institucionals del Villarreal, Marcos Senna, al qual van acompanyar també un grup de tècnics de la #CanteraGrogueta.

La localitat del Baix Maestrat aprofitarà el partit de lliga davant el conjunt vigués per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics i comercials en un escenari idíl·lic com és una encontre de la màxima categoria del futbol espanyol.

Compartir.