Sara Monforte: “L’equip arriba amb molta confiança”
Sara Monforte: “L’equip arriba amb molta confiança”
||||

Sara Monforte assegura que l’equip està preparat per a competir a la Real Sociedad

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia del partit davant la Real Sociedad (dissabte, 12.00 hores) que es disputarà en el Camp 9 de la Ciutat Esportiva i es podrà veure en directe a través de Villarreal TV. Aquests són els aspectes més destacats de la compareixença:

Ressaca positiva de la Copa

“Passar de ronda va ser una cosa molt positiva per a nosaltres. Va ser un partit molt dur i competit en el qual les nostres jugadores, tant al llarg del partit com en la tanda penals, van estar a l’altura. Aquesta victòria i, conseqüentment, superar l’eliminatòria davant el DUX Logroño, ens dona molta confiança per a afrontar tot el que ve”.

Situació de l’equip

“Creiem que la pròrroga davant el DUX Logroño no pesarà en el partit davant la Real Sociedad. Ara venen tres partits molt importants, per la qual cosa intentarem ajustar els entrenaments i descansos. No obstant això, les jugadores estan bé i, per sort, tenim una plantilla àmplia en la qual qualsevol jugadora pot aportar. A més, recuperem a gent important com Pancha Lara i Irene Miguélez”. 

El rival

“La Real Sociedad és un equip top, el segon classificat i, al meu entendre, el millor equip de la competició junt al FC Barcelona. No obstant això, nosaltres no som l’equip que va jugar contra elles en la primera volta i estem convençudes que serem capaces de competir”.

Claus del partit

“La Real Sociedad és un equip amb molts recursos en atac, tenen clar al que juguen i jugadores que marquen la diferència. Les claus del partit passen per saber patir, defensar-nos i estar preparades per a aprofitar les oportunitats que tinguem”.

El retorn de Salma

“El retorn de Salma és fins i tot millor notícia que la classificació en Copa. Estem molt contents que haja pogut tornar, sobretot per ella. Així i tot, hem de tindre paciència i cap amb ella i saber controlar la seua situació, perquè el seu rendiment ha de ser progressiu i no immediat. Es mereix tot el bo que li puga passar perquè ha fet un treball molt important, tant ella com el servei mèdic”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Sara Monforte al complet punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.