Sara Monforte: “Hem de ser pràctiques”
Sara Monforte: “Hem de ser pràctiques”
||||

L’entrenadora del Villarreal Femení analitza el pròxim rival de les ‘groguetes’ (diumenge, 13.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia del partit davant la UDG Tenerife Egatesa (diumenge, 13.00 hores -horari peninsular-) que es disputarà en l’Estadi Municipal La Palmera. Aquests són els aspectes més destacats de la compareixença:

El millor moment de l’equip

“Segurament és el millor moment de l’equip. Crec que l’equip està molt bé després de la victòria tan treballada i difícil contra el Rayo Vallecano i, damunt, ens han retornat els punts que ens mereixíem. Va ser un partit complicat, però l’equip està molt fort i amb molta confiança”.

El rival

“Considere que, junt amb el desplaçament a Barcelona, és el viatge més complicat. Em sembla que és un equip que té les idees molt clares, que sap al que juga i que està tercer per mèrits propis. Crec que en el seu camp la gent estreny moltíssim. La UDG Tenerife té un joc molt directe, amb tres davanteres que són tenen molta qualitat i un gran un contra un, així com molt de gol. A més, les seues jugadores del centre del camp disputen molt bé les segones jugades”.

Claus del partit

“És molt important el nivell mental. És a dir, hem de ser forts, saber patir, saber que és un camp difícil. També hem de ser pràctiques i buscar els dèficits del Tenerife. Crec que tindrem opcions, perquè l’equip competeix tots els partits”.

El Femení recupera els 6 punts

“Considere que el que un s’ha guanyat en el camp, és seu. Si no aconseguim l’objectiu de la permanència, que siga per mèrits propis i no perquè en despatxos ens han llevat alguna cosa que és nostre. Aquest equip ha de tindre els punts que es mereix i que s’ha guanyat en el camp, que són 23. Ara és el moment de tindre el cap més fred que mai i que no podem relaxar-nos. Ara tenim un matalàs important de +7 punts, però no ens podem relaxar. En dos mesos, li hem donat la volta a la situació, perquè hem passat de -2 punts a +17, i ara 23. Queden 9 jornades i pot passar tot. Repetisc, ara hem de tindre el cap fred, ser conscients del que ens ha costat arribar fins ací i lluitar. Quan un vol alguna cosa, ha de donar alguna cosa: esforç, compromís i treball. Ningú et regala res, sinó que el que vols aconseguir, ho has de guanyar”.

Sorteig de Copa de la Reina

“Ens agradaria jugar a casa. Considere que jugar un partit de Copa de la Reina a la Ciutat Esportiva Miralcamp ha de ser molt bonic. El rival, la veritat, és que són tots difícils els que ens poden tocar. Serà una eliminatòria molt bonica i un repte molt fanfarró”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Sara Monforte al complet punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.