skip to content
Salma Paralluelo passa amb èxit la revisió mèdica
Salma Paralluelo passa amb èxit la revisió mèdica
||||

La nova futbolista saragossana del Femení A supera les proves sota la supervisió d’ASISA

La nova futbolista del Femení A del Villarreal CF, Salma Paralluelo, ha superat amb èxit la corresponent revisió mèdica, baix la supervisió d’ASISA, proveïdor mèdic oficial del Villarreal CF. A més de amb el Femení A del club, Salma Paralluelo competirà amb el Playas de Castellón d’atletisme a partir de l’1 de gener del 2020. El Villarreal CF i el Playas de Castellón mantenen un acord de col·laboració dins el projecte Endavant Esports.

Compromís amb la promoció de l’esport

ASISA manté com una de les seues senyes d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives. Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Compartir.