skip to content
Rulli: “Estem molt il·lusionats amb el que ve”
Rulli: “Estem molt il·lusionats amb el que ve”
||||||

El meta argentí del Villarreal assenyala les ganes de l’equip d’afrontar aquesta apassionant última part de la temporada

El porter del Villarreal, Gero Rulli, va comparéixer hui davant els mitjans de comunicació en roda de premsa telemàtica des de Miralcamp abans del partit contra el Real Madrid, que tindrà lloc aquest dissabte (16.15 hores) en l’Estadi de la Ceràmica. Rulli ha confessat les ganes de l’equip d’enfrontar-se a equips com el mateix Real Madrid o la Juventus i d’afrontar de la millor manera possible l’últim tram de la temporada. A més, també ha subratllat el bon rendiment defensiu de l’equip, que ha acumulat 10 partits amb la porteria a zero aquesta campanya de lliga.

Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del futbolista argentí:

Bon rendiment defensiu

“Crec que per a ser un equip regular i que competisca sempre d’igual a igual, la nostra fortalesa ha de passar per la fase defensiva per a després generar les nostres oportunitats de gol. Estem contents amb el treball defensiu des dels davanters fins als porters i té el seu rèdit perquè som un dels equips menys golejats de LaLiga. Segur que ens continua portant molts beneficis”.

Moment clau de la temporada

“Sens dubte. Nosaltres prenem com a clau tots els partits, encara que hi ha partits en els quals és fonamental guanyar, com va passar contra la Real Sociedad el Rayo o el Betis i l’equip va respondre de la millor manera. Ara ve el líder, que ens exigirà al màxim. En el seu camp vam fer un bon partit. Ara recuperem jugadors. Farem un gran partit i estarem preparats al 100%”.

Balanç de la temporada

“Ara, en LaLiga, que per a nosaltres sempre va ser el més important, estem prop d’on volem estar, però sabent que encara estem una mica escassos de punts. Hem millorat molt durant l’últim mes i mig. Quedar eliminats en la Copa del Rei va ser un colp dur. En Champions, ara tenim el premi per haver fet una bona fase de grups. En línies generals, l’equip es va saber reposar davant totes les adversitats. La temporada està sent bona”.

Optimisme

“Volem ser ací any rere any. El club està fent un esforç per a competir contra els millors i, en el si de l’equip, ho sabem. El mes de gener va ser dur per les lesions, el Covid-19 i la Copa Àfrica. Ara estem disponibles la majoria i volem pujar el nivell individual perquè el grupal també puge. Estem molt il·lusionats amb el que ve sabent que serà molt difícil”.

Lo Celso

“Crec que ens dona un plus com a equip i ens ajuda a millorar. No descobrisc res amb dir com juga i qui és. És campió d’Amèrica, un jugador top mundial. Li conec des de fa temps i sé la classe de persona que és. Estic encantat que estiga amb nosaltres. Tant de bo li vaja bé i ens adaptem ràpidament a ell i ell a nosaltres per a obtindre un bon rendiment”.

Gerard

“És el nostre far. Va ser el màxim golejador la temporada passada. Que estiga al fet que no estiga, canvia molt per a nosaltres, però qualsevol jugador estarà preparat i donarà el rendiment que s’espera”.

Compartir.