skip to content
“Aquest estadi representa la comunió entre el club i la ciutat”
“Aquest estadi representa la comunió entre el club i la ciutat”
||||||

El president del Villarreal ha destacat la importància que tindrà la transformació de la Ceràmica per a Vila-real

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va comparéixer davant els mitjans de comunicació al costat de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i al representant de l’empresa d’enginyeria IDOM, César Azcárate, per a anunciar els canvis que comprendrà la important transformació de l’Estadi de la Ceràmica. En aquest acte celebrat en el Restaurant El Ceramista, Roig va afirmar que suposa “una gran satisfacció poder complir 100 anys i fer un estadi en aquesta gran ciutat”, ja que “la ciutat sempre ha anat millorant de la mà del Villarreal i això és la culminació. El partit contra el Liverpool va ser una culminació de comunió entre equip i afició i això és la culminació entre club, ciutat i província”. De fet, Benlloch va afegir que “aquest és un gran dia per a Vila-real i per a tota la província” i que “la ciutat va lligada a l’esport”, sent possiblement “la ciutat d’Europa amb més camps de futbol per habitant”.

Un creixement constant

Tal com va subratllar el president de l’entitat groga, “el Villarreal sempre està en un creixement total i absolut. Comencem en la temporada 97/98. Durant totes aquestes reformes, mai hem deixat de jugar un partit en el nostre estadi, però ara, l’envergadura de l’obra no ho permet, per això hem aprofitat el Mundial d’enguany”. “En el 2005, vam fer una remodelació abans de jugar la Champions, en 2009, la graderia visitant i en 2017, l’Estadi de la Ceràmica. Més tard, en el 2019, gràcies a la col·laboració de la Fundació Hortensia Herrero i Mercadona, es van incorporar les dues escultures de Jaume Plensa en la Plaça de l’Estadi”, va recordar Roig. Ara, en el centenari del club i complint-se 25 anys de l’arribada del president, el Villarreal estrenarà un estadi espectacular que tindrà un cost de “entre 30 i 35 milions d’euros”, depenent del cost final dels materials.

D’altra banda, tant el club com l’empresa encarregada del projecte van destacar que les obres començaran després de l’últim partit de la temporada a casa, que tindrà lloc aquest diumenge a les 18.30 hores enfront de la Real Sociedad; un xoc per al qual el president va demanar el “suport de tota l’afició” per a ajudar a aconseguir l’objectiu dels llocs europeus. Aquestes obres finalitzaran per complet abans de complir-se el centenari del Villarreal, encara que permetran l’entrada dels aficionats amb total seguretat per a la jornada 15, l’última de l’any 2022 i la primera després del Mundial.

Compartir.