Resultats dels internacionals groguets
||||||

Fins a 10 futbolistes del Villarreal han disputat compromisos amb les seues seleccions durant l’aturada

Els futbolistes del Villarreal CF Pau Torres, Yeremy Pino, Gero Rulli, Lo Celso, Nico Jackson, Johan Mojica, Álex Baena, Aïssa Mandi, Filip Jörgensen i Íker Álvarez han vestit l’elàstica de les seues respectives seleccions durant l’aturada de seleccions.

La Selecció Espanyola va disputar el dissabte un nou partit de la UEFA Nations League davant Suïssa (1-2). Enfront els suïssos, Pau Torres va partir com a titular i va disputar els 90 minuts, mentre que Yeremy Pino, suplent, va ingressar en el terreny de joc en el minut 63 disputant més de mitja hora de joc. Tots dos van jugar un paper similar en el segon partit d’Espanya contra Portugal, perquè Pau va ser titular i va tindre una gran actuació, mentre que Yeremy va tornar a exercir com a revulsiu en la segona part i ajudant el combinat nacional a emportar-se la victòria (0-1).

En la seua primera convocatòria amb la selecció absoluta del Senegal, Nico Jackson no va jugar en el primer amistós davant Bolívia i tampoc enfront de l’Iran, selecció davant la qual va empatar a un gol.

El colombià Johan Mojica va ser titular i va disputar el partit al complet al Colòmbia 4-1 Guatemala. El de Cali va descansar en el segon partit que la seua selecció va disputar durant l’aturada davant Mèxic (2-3). D’altra banda, Aïssa Mandi va participar en la victòria d’Algèria davant Guinea (1-0) entrant des de la banqueta i va ser titular en un nou triomf del combinat algerià davant Nigèria (2-1).

L’albiceleste també va comptar amb protagonisme groguet en les seues files. Tant Lo Celso com Gero Rulli van ser titulars en la victòria de l’Argentina enfront d’Hondures (3-0). A més, el mediapunta groguet va ser titular també en el segon compromís davant Jamaica (3-0) disputant els 90 minuts del partit.

Álex Baena va participar en la victòria de la Selecció Espanyola Sub-21 contra Romania Sub-21 (1-4) entrant en la segona part i i va brillar en la victòria d’Espanya Sub-21 sobre Noruega Sub-21 (3-0) en la qual va partir com a titular.

Finalment, Íker Álvarez va ser titular i va disputar els 90 minuts en els dos partits de la UEFA Nations League que la Selecció d’Andorra va disputar davant Liechtenstein (0-2) i Letònia (1-1). D’altra banda, Jörgensen va ser suplent en els dos partits que la selecció danesa va disputar davant Croàcia. El primer, va acabar amb victòria per als croats (2-1), mentre que el segon es va saldar amb victòria per a la selecció de Filip (2-1).

Aquests han sigut que han resultat els internacionals grocs fins al moment i els partits que encara han de disputar: