Repartiment de punts entre el Villarreal B i Ebro (2-2)
ESTELA MARTÍNEZ

Dalmau avança en dues ocasions al filial, que no aconsegueix mantenir l’avantatge en un partit igualat

El Villarreal B va igualar 2-2 davant el CD Ebre a ‘El Carmen’ i, d’aquesta manera, es manté invicte en aquest començament de temporada, amb quatre victòries i tres empats. Dalmau va avançar en dues ocasions al filial groc, que no va poder sostenir l’avantatge davant el conjunt aragonès, en un partit molt igualat.

En una primera part tancada i disputada, el conjunt groc, dirigit pels interins Igor Tasevsky i Luis Arnau, es va avançar a pilota parada en la primera jugada del partit: Leo Suárez va centrar una falta lateral i Dalmau va aprofitar un rebot per enviar la pilota a les xarxes. En els primers 45 minuts, els dos equips van estar millor en la parcel·la defensiva i pocs espais es van deixar per a la creació. A més del gol, només una ocasió de perill van generar cada un d’ells: el defensa Roger va salvar sota pals una rematada de Regino i Darío Poveda va poder marcar el segon en un mà a mà que va salvar el porter Salva.

A la segona part, els locals van fer un pas al capdavant, van avançar línies i van apostar pel joc més directe. I, en la primera jugada després de la represa, Javi Cabezas va sorprendre amb una rematada des del vèrtex de l’àrea per igualar el marcador. Com en un combat de boxa, en l’intercanvi de cops, els grocs van aconseguir avançar-se novament en el partit, una altra vegada als peus de Dalmau, que va empènyer un centre llarg de Miguelón per dreta. La insistència de l’Ebre va tenir premi i Rubiato va connectar de cap al segon pal, aprofitant la millor arma del conjunt local: el joc aeri.

En una recta final intensa, els dos van poder endur-se el triomf: Diego Fuoli va salvar als grocs en dues ocasions i Pedro va tenir una rematada des de la frontal en el temps afegit. Finalment, repartiment de punts a ‘El Carmen’, que li permet seguir sumant al filial en aquest començament de temporada.

CD Ebro: Salva; Regino, Pajarero, Alfonso, Diego Simón; Gerrit, Javi Cabezas, Adri Cuevas, Álex Cruz (Borja Martínez, min.66); Rubiato y Mainz (Salinas, min. 68; Teo Tirado, min. 86).
Villarreal B: Diego Fuoli; Miguelón, Roger, Pau Francisco, Juan Ibiza; Imanol, Raba (Pedro, min.90), Chuca, Leo Suárez (Manu Morlanes, min.76); Darío (Simón Moreno, min.48) y Dalmau.
Gols: 0-1, min.2: Dalmau. 1-1, min.48: Javi Cabezas. 1-2, min.52: Dalmau. 2-2, min.59: Rubiato.
Àrbitre: Víctor García Verdura (Comitè Català). Va amonestar al local Gerrit y al visitant Pau.
Incidències: Partit disputat en La Almozara ‘El Carmen’, corresponent a la jornada 7 del Grupo 3 de Segunda División B.