skip to content
Quintillà: “Estem molt motivats”
Quintillà: “Estem molt motivats”

HOYOYO

El lateral esquerre del Villarreal B es mostra optimista de cara a la tornada davant l’Elx

El lateral esquerre català del Villarreal B, Xavi Quintillà, s’ha mostrat optimista de cara al duel d’aquest dissabte davant l’Elx CF al Miniestadi (18.30 hores). El filial groc necessita remuntar el 2-0 de l’anada per aconseguir el somiat ascens a LaLiga 123. “Sabem que és l’últim partit de l’any, el partit més important dels que hem jugat. Sabem que serà molt difícil, perquè ells tenen molt avantatge, però és cert que si fem les coses bé i juguem com sabem, anem a treure un bon resultat”, ha comentat.

La il·lusió és màxima. “Veig al vestuari molt motivat. Crec que som un grup de futbolistes que podem tirar això endavant, tenim el potencial, l’ambició i les ganes suficients per aconseguir l’objectiu que tenim. Després de la gran temporada que hem fet, l’ascens suposaria culminar el gran treball realitzat”.

Per Quintillà, el pla a seguir és clar: “Hem analitzat diverses vegades el partit del Martínez Valero, i si juguem com sabem, com hem mostrat al llarg dels partits de l’any, tenim moltes possibilitats. Sabem el resultat que hem de treure i que és molt important que no ens fiquen gol. Som conscients que és molt difícil. No descartem res, eixirem a l’atac, a jugar i a guanyar”.

El defensa català adverteix del potencial il·licità: “Tots sabem el potencial del rival, però en temes defensius l’equip ha demostrat tindre una bona base. Som un equip molt fort al darrere i això ens pot ajudar a crear ocasions d’atac. Som un equip molt jove, la majoria som sub-23. Això ens donarà un gran aprenentatge per a la nostra carrera futbolística. Encara que també crec que el futbol és guanyar, per tant, si guanyes aprens més que si perds”.

Quintillà espera que el partit siga molt diferent al de l’anada al Martínez Valero: “Cada partit és una història i un món nou. Tots els partits del play-off són una mica diferents, el Mini s’omple i els rivals omplen els seus camps també. És una història diferent. Estem jugant amb la màxima il·lusió, per tots els que ens segueixen. Creiem que és possible”.

Finalment, el defensa va destacar el paper que jugarà l’afició: “L’afició ha de marcar el primer gol. Crec que tindre el Mini ple i el suport de la nostra afició és un al·licient més per a nosaltres, eixirem amb més ganes”.

Compartir.