Preparats per a salvar vides
Preparats per a salvar vides
VILLARREAL CF

Els jugadors del Villarreal B reben formació en reanimació cardiopulmonar per part de la UCH-CEU

La plantilla del Villarreal B va rebre aquest dimecres formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) per part de Rafael González Moret, professor d’Infermeria de la Universitat Cardenal Herrera CEU. La jornada es va celebrar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del club groc.

L’objectiu d’aquesta acció formativa és que els jugadors del filial groc puguen reaccionar de forma ràpida i eficaç en cas de trobar-se davant d’una situació d’emergència d’un company o rival. El professor González els va explicar als jugadors del Mini Submarí diferents tècniques de reanimació cardiopulmonar per poder iniciar una reanimació bàsica mentre arriben els serveis sanitaris. Després de l’explicació, els propis components del Villarreal B van poder practicar diferents maniobres.

Cal recordar que aquesta iniciativa formativa s’emmarca en la col·laboració que mantenen la Universitat CEU Cardenal Herrera i el Villarreal CF a través de l’Aula Universitària Endavant en Endavant Formació. Un acord pioner en què les dues entitats es comprometen a treballar junts per promoure la recerca i la formació en matèria de salut, educació i comunicació. Així mateix, aquesta és la tercera xarrada que s’imparteix a la Ciutat Esportiva sobre RCP, ja que anteriorment la van rebre els futbolistes de la primera plantilla i els tutors de la Residència del futbol base del Villarreal CF.

Compartir.