Preparades per a començar!
Preparades per a començar!
||||

El Femení A inicia el campionat de lliga aquest dissabte davant el Levante B (dissabte, 12.00 hores)

Il·lusió per tornar a competir! El Femení A inicia aquest dissabte el campionat de lliga davant el Levante B (12.00 hores) a la Ciutat Esportiva, després de descansar en la primera jornada de lliga.

Per tercera temporada consecutiva, Sara Monforte dirigirà al Villarreal Femení, que aquest curs ha construït un projecte renovat, incorporant nou reforços per a afrontar amb garanties la present campanya: Mariela Coronel (migcampista), María Cienfuegos (migcampista), Olivia Oprea (defensa), Elena de Toro (portera), Kareylen Capdevila (jugadora de banda), Rubí Soto (atacant), Paula Arce (defensa), Sara Martínez (migcampista) i Yenifer Giménez (defensa).

Els fitxatges s’han sumat a un bloc ja consolidat en el qual figuren noms com els de Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, María Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prades i Yolanda Palomino. La joveníssima Irene Miguélez, procedent del Femení B, és una altra de les grans novetats del planter ‘groguet’ per a la present temporada.

L’exigent desafiament del Grup sud B de Reto Iberdrola

El Femení A competeix aquesta temporada en el Grup sud B de Reto Iberdrola. La competició es disputarà en dues fases, una primera lliga regular, en la qual l’equip de Monforte queda integrat al costat d’altres huit equips, i una segona amb etapes específiques. Els quatre millors equips de cada subgrup (A i B) formaran una nova lliga de huit conjunts que disputaran el títol de campió.

El subgrup de descens, format pels restants, lluitaran per la permanència en Segona Divisió. Els subgrups d’ascens i descens s’enfrontaran contra els que no van competir en la Primera Fase. Per a determinar l’ascens o descensos s’arrossegarà la classificació de la Primera Fase per coeficients.

Per a conéixer més sobre la plantilla del Femení A se pot visitar el següent enllaç de la web oficial: Femení A

Compartir.