Pla d’activitats d’Endavant Província
Pla d’activitats d’Endavant Província

ACF FOTOGRAFÍA

Vilafamés, la Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes i Borriol, protagonistes

Els aficionats del Villarreal que s’apropin a El Madrigal per viure amb la màxima intensitat el duel de Lliga de diumenge davant el Sevilla FC (17.00 hores) podran gaudir també dels atractius de Vilafamés, la Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes i Borriol. No en va, les cinc localitats de la Plana Alta seran protagonistes en aquest partit de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme a la província de Castelló. La iniciativa continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo i Betxí.

Pel xoc, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies per tal de donar a conèixer el municipi que es desenvoluparan tant abans com durant el partit contra el conjunt de Sevilla. Les activitats són les següents: 

Diumenge, 22 març:

  • 14.00 hores: Dinar oficial de les directives del Villarreal CF i el Sevilla FC al restaurant Entrelíneas. El menú serà elaborat per La Vinya de Vilafamés i el seu restaurador Javier Tena Trilles.
  • 15.00 hores: Degustació de productes típics de Cabanes als voltants del Madrigal (Plaça del Llaurador). S’instal·laran diverses carpes, en què els aficionats podran degustar torrons de Cabanes. A més, també hi haurà promoció comercial i turística de les localitats i exposició de vins de Vilafamés.
  • 16.00 hores: Arribada de 1.500 aficionats de les localitats protagonistes convidats pel club que veuran el partit en directe des de les grades del Madrigal.
  • 16.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música composta per músics dels cinc municipis protagonistes que estarà encapçalada pel director de la banda de Vilafamés, José Antonio Rebollar Sorribes.
  • 17.00 hores: Començament del partit. Està previst que els alcaldes de Vilafamés, Vall d’Alba i Cabanes assisteixin al xoc a la Llotja VIP del Madrigal.
  • 17.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre les cinc localitats promocionades.
  • 17.45 hores: Segon desfilada a la gespa del Madrigal de la banda composta per músics dels cinc municipis protagonistes.

 

Compartir.