Pina, en l’exhibició Càtedra Endavant de la UJI
Pina, en l’exhibició Càtedra Endavant de la UJI

ACF FOTOGRAFÍA

El futbolista del Villarreal participarà en la trobada amb els esportistes de Endavant Esports

El migcampista del Villarreal, Tomás Pina, participarà matí en l’exhibició Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport que tindrà lloc demà dijous (12.30 hores) en l’Àgora de la Universitat Jaume I de Castelló. El futbolista groc estarà al costat d’altres esportistes de la província –Pablo Torrijos, Pablo Herrera, Roberto Bautista i Amics del Bàsquet, tots ells integrats en Endavant Esports- que faran de professors de luxe ensenyant als universitaris i universitàries les seues habilitats en els seus respectius esports.

Totes les persones que vulguen participar podran rebre els consells de primera mà del migcampista manxec o practicar altres disciplines com a tennis, atletisme, bàsquet o vóley platja. A més, els primers participants rebran una samarreta commemorativa que podran signar els seus ídols així com regals, entrades i moltes més sorpreses.

En finalitzar l’acte els esportistes contestaran a les preguntes de totes aquelles persones que vulguen participar i ens explicaran quins són els seus objectius per al pròxim any 2016.

Compartir.