Per l’heroica en l’Estadi de la Ceràmica (2-0)
||||||

El Villarreal cau davant el Liverpool i haurà de buscar la remuntada davant el seu públic

El Villarreal va perdre davant el Liverpool en Anfield. El conjunt d’Unai Emery va caure en el primer envit davant el conjunt ‘Red’, que va ser superior als ‘groguets’. Malgrat la derrota, els grocs no han dit la ultima paraula i buscaran la remuntada davant la seua afició.

Per a la històrica cita en Anfield, Unai Emery va triar un onze inicial molt recognoscible, format per Rulli, Foyth, R. Albiol, Pau, Estupiñán, Capoue, Coquelin, Parejo, Chukwueze, Lo Celso i Danjuma.

El Liverpool FC va signar un inici d’encontre amb molt d’ímpetu. Amb una pressió altíssima, els futbolistes ‘Reds’ ofegaven el futbol del Submarí i posaven en moltes complicacions als jugadors grocs a l’hora de traure la pilota jugada.

Les primeres oportunitats de gol van ser favorables al conjunt anglés. En el minut 10, Salah va filtrar un excel·lent centre buscant a Mané, la rematada del qual va marxar desviat per molt poc. Complit l’equador del primer temps, va tornar a la càrrega l’equip de Jürgen Klopp. Henderson va llançar un potent tret escorat que es va estavellar en el pal.

En el minut 42, Thiago va tornar a topar-se amb la fusta, que va salvar novament al Villarreal. El migcampista espanyol es va traure una dura sabatada de més 30 metres que va colpejar en la creuera de la porteria defensada per Gero Rulli. Després d’una impecable actuació defensiva del Submarí, el partit va marxar al descans amb 0-0 en el marcador.

En el minut 53, el Villarreal va encaixar el 1-0 en una desafortunadíssima acció. Henderson va penjar un centre des del perfil dret que va impactar lleugerament en la bota de Pervis Estupiñán i va acabar entrant en la porteria del Submarí. La sort no estava del costat del Villarreal.

Dos minuts després i aprofitant el dur colp que va suposar el gol ocal, Mané va marcar el segon tant en Anfield. Un pitxer d’aigua freda per a l’equip d’Unai Emery, que tenia mitja hora de partit per davant. El Villarreal va intentar retallar distàncies, però no ho va aconseguir. El Submarí buscarà la gesta davant el seu públic en l’Estadi de la Ceràmica.

Fitxa tècnica

Liverpool FC: Alisson Becker; Alexander-Arnold (Joe Gomez, m. 81), Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson (Keita, m. 72), Fabinho, Thiago Alcántara; Luis Díaz (Origi, m. 81), Mané (Jota, m. 72) i Salah.

Villarreal CF: Rulli; Foyth, R. Albiol, Pau Torres, Estupiñán (Aurier, m. 72); Chukwueze (Dia, m. 72), Parejo (M. Trigueros, m. 72), Capoue, Coquelin (A. Pedraza, m. 57); Lo Celso i Danjuma (Paco Alcácer, m. 86).

Gols: 1-0. Min. 53: Henderson. 2-0. Min. 55: Mané.

Àrbitre: Szymon Marcinak (Polònia). Va amonestar al local Van Dijk, així com als visitants Estupiñán i Lo Celso.

Incidències: Partit entre el Liverpool FC i el Villarreal CF, corresponent al partit d’anada de les semifinals de la UEFA Champions League, celebrat en Anfield.