Pedraza: “Treure els tres punts al Bernabéu ens faria aspirar a Champions”
Pedraza: “Treure els tres punts al Bernabéu ens faria aspirar a Champions”

El lateral cordovès destaca la importància de treure un bon resultat aquest dissabte davant el Real Madrid

El lateral del Villarreal CF, Alfonso Pedraza, va comparèixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Real Madrid, que tindrà lloc aquest dissabte 8 d’abril a les 21.00 hores en el Santiago Bernabéu. El futbolista cordovès va destacar el bon moment individual i col·lectiu de l’equip i la importància de sumar els màxims punts possibles en els onze partits que resten del campionat regular, que marcaran els objectius d’aquesta temporada.

Aquestes són les declaracions d’Alfonso Pedraza:

Bon moment personal

“Quan et tires tres mesos de lesions i recaigudes i no tens continuïtat, les primeres setmanes vas trobant les teues sensacions i vas recobrant confiança a poc a poc. Cada vegada estic millor, trobant el meu millor nivell i content de tindre aquesta continuïtat i regularitat. Es tracta d’estar bé, que no ens lesionem. Estic content d’estar una altra vegada com estava jugant”.

Per la victòria al Bernabéu

“Sabem que és un partit molt important i que treure els tres punts ens faria poder aspirar a Champions. El partit de la Real Sociedad ha de suposar un punt d’inflexió. Si arribem a perdre, l’objectiu Champions es quedava una mica llarg, però ara estem a quatre punts. Nosaltres tenim sis partits d’11 a casa i hem d’aprofitar-ho”.

Claus davant el Real Madrid

“El Real Madrid és un gran equip. Juguem fora de casa i sabem que haurem de sofrir i defensar i ficar les ocasions que tinguem”.

11 finals

“Els jugadors sabem la importància que té per al Villarreal estar en els llocs de dalt i pense que tenim equip per a aspirar a Champions. L’equip va passar una mala ratxa, però hem recuperat la regularitat. El que fem en aquests partits marcarà els objectius. Hem d’estar units. Sabem la importància d’aquests 11 partits que marcaran la temporada. Hem d’anar tots a l’una perquè queda el més bonic i el més important”.

L’equip rep pocs gols

“El més important és ser organitzats, sobretot en la pressió i estem millorant i fent les coses bé en aquest aspecte. Quants menys gols encaixem, tindrem més oportunitats de guanyar perquè la gent d’atac està molt bé i fent gols”.

Balanç de la temporada

“El balanç de la temporada està sent positiu perquè en els últims tres anys és la vegada que més a prop estem de Champions. Els jugadors estan a un gran nivell i hem d’aprofitar el bon moment que estem passant”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.