skip to content
Patrick Hoff, un danés molt ‘groguet’
Patrick Hoff, un danés molt ‘groguet’
||||

El seguidor copenhagués segueix les aventures del Submarí Groc des de fa 19 anys

Patrick Hoff, de 33 anys, és un fan internacional del Villarreal CF. Nascut en la capital danesa Copenhage, lloc en el qual també resideix, aquest ‘groguet’ nòrdic dona suport al Submarí des de l’any 2003, quan tan sols tenia 14 anys.

Patrick va començar a seguir al Villarreal CF quasi per pura casualitat. Entre riures, explica: “Estava amb la meua família de vacances en Gran Canària i recorde estar en el bar de l’hotel i que en la televisió retransmetien un partit de futbol. No tenia ni idea de qui jugava, però em vaig fixar en els de groc i blau, el Villarreal, perquè vestien igual que el Brøndby IF, equip al que seguisc en el meu país. En aquell moment vaig saber que el Villarreal era el meu nou equip”.

“Si preguntes als meus amics o a la meua parella probablement et diuen que gaste la major part de la meua atenció al Villarreal des del 2003”, admet el jove danés i afegeix que “les semifinals de Champions League enfront de l’Arsenal van fer créixer el meu amor per l’equip. Aquesta va ser la primera i de moment única vegada que he plorat per un partit de futbol”.

A més, Patrick Hoff també dona suport a l’equip des de les xarxes socials. “Des de l’any 2013 tinc un compte en Twitter (@VillarrealCFDK) amb l’objectiu d’atraure a més gent del meu país al Villarreal i poder compartir la meua passió per l’equip amb ells. No hi ha molts seguidors del club a Dinamarca i per això intento, a través d’aquest compte, que algun dia els meus compatriotes s’animen també a donar suport al Villarreal CF”, explica.

El ‘groguet’ danés, que veu els partits normalment des de la televisió de la seua casa, ha visitat l’Estadi de la Ceràmica en quatre ocasions, sent la trobada davant l’Eibar (1-0) de la temporada 18/19 l’últim que va viure en directe. Així mateix, no s’ha perdut cap dels partits que el Villarreal ha disputat a Dinamarca en la seua història recent davant Odense i Aalborg.

Sobre els seus millors records com a aficionat del Submarí, admet: “La primera vegada que vaig visitar l’estadi en 2009. Recorde que també vaig estar a una tenda del club pròxima a l’estadi en la qual vaig conéixer al president, Fernando Roig, i em vaig fotografiar amb ell. Va ser un moment molt especial per a mi”, afirma i agrega que 2021, com per a tots els ‘groguets’, “va ser un any molt especial per aconseguir el primer títol de la nostra història”.

Finalment, Patrick Hoff, ‘groguet’ de cor, deixa clar que Marcos Senna i Bruno Soriano són els seus jugadors preferits en la història del club.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.